چهارشنبه، دی ۱۵، ۱۳۸۹

صنعت شراب سازی آمريکا برای متحول کردن خود بازنگری می کند


صنعت شراب سازی آمريکا برای متحول کردن خود بازنگری می کند
http://www.voanews.com/persian/news/Wine_California-2011-01-05-112925594.html

به باور کارشناسان وضعيت بازار صنعت شراب سازی در آمريکا که در سالهای اخير همسو با ساير بازارهای اقتصادی جهان سير نزولی طی کرده است، رو به بهبود است.

به باور کارشناسان اقتصادی در مقطعی که بسياری از صنايع جهان تحت تأثير بحران اقتصادی يا از صحنه بازار جهانی خارج شده اند، يا برای رهايی از تنگنای موجود در انديشه تغيير نوع و ماهيت خط توليد صنايع خود بوده اند، گرچه نشانه هايی دال بر بهبود وضعيت بازار شراب در آمريکا به وجود آمده است، اما دست اندرکاران اين صنعت، از کارخانه های شراب سازی گرفته تا رستورانها با اندوخته تجربيات سالهای اخير در انديشه متحول ساختن طرز نگرش خود نسبت به اين صنعت هستند.

به پيش بينی کارشناسان سال ۲۰۱۰ برای بازار شراب آمريکا سالی نه چندان بد، اما سال جديد در مجموع اندکی بهتر خواهد بود.

سنت شراب نوشيدن در آمريکا فراموش نشده اما به مراتب کمتر شده است. طبق گزارش ۲۰۱۰-۲۰۱۱ سازمان سيليکان وَلی، مردم آمريکا تا حد زيادی به طرف شرابهای ارزان قيمت روی آورده اند، بويژه در رستورانها، بر خلاف گذشته که مردم شراب را با بطری سفارش می دادند، اکنون به همان يک گيلاس شراب بسنده می کنند.

در حال حاضر انبار کارخانه های شراب سازی با مازاد تعداد شراب رو به رو هستند، تعداد مشتريان اينترنتی به شدت کاهش يافته و مردم تمايل کمتری به خريد شراب نشان می دهند.

در سال ۲۰۰۹ برای نخستين بار طی ۱۶ سال گذشته بازار شراب کاليفرنيا ۴ درصد يا به عبارتی ديگر حدود چهار ميليون جعبه کمتر از سالهای پيش فروش داشت.

پاتريک کاميسکی، مسئول توزيع شراب کارخانه شراب سازی گومبِرگ-فردريکسون اند اَمپ می گويد، ميزان عرضه شراب به بازارزياد است و قيمتها تا حد زيادی پايين آمده است. وی می افزايد: «قيمت شرابهای خوب معمولاً بين ۳۰ تا ۴۰ دلار بوده است، اين وضعيت در حال حاضر از بين رفته و خيلی بايد شانس بياوريد تا با کسی برخورد کنيد که شراب ۲۵ دلاری بخرد. برای شراب سازيها خيلی دشوار بوده است تا به اين شرايط عادت کنند.»

شراب سازيهای کاليفرنيا اکنون برای از دست ندادن مشتريان خود بايد با پايين آوردن کيفيت بسته بندی، برچسب روی بطريها و حتی نوع مقوای جعبه های توزيع شراب ضرر فعلی را جبران کنند. دَن داناهو، مدير و شريک کارخانه شراب سازی سيلوِر تَپ، از شرابهای خوب آمريکا که در سانفرانسيسکو و نَپا وَلی کاليفرنيا از انگور مرغوب و به روش سنتی تهيه شده و با بشکه به فروش می رسد، می گويد، در حال حاضر در سرتاسر آمريکا وضع به همين صورت است. رستورانها معمولاً ترجيح می دهند شراب را با بشکه سفارش دهند، زيرا بطريهای شراب معمولاً در رستورانها ساعتها باز می مانند و به هدر می روند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

بايگانی وبلاگ