آکسفام: پاستا محبوب ترين غذا در سراسر جهان است
http://www.voanews.com/persian/news/Oxfam_Pasta-2011-08-30-128660163.html
يک سازمان تحقيقاتی نشان می دهد پاستا غذای ساده فقرای ايتاليايی، محبوب ترين غذا در سراسر جهان است.
آکسفام، سازمان خيريه برای کمک و امداد به گرسنگان در جهان، از مردم ۱۷ کشور جهان خواست، سه غذای دلخواه خود را نام برند. پاستا در صدر ليست قرار داشت. برنج، گوشت و حتی پيتزا در رده های بعدی بودند. پاستا با حدود ۶۰۰ نوع مختلف و مصرف نزديک به ۱۳ ميليون تن در سال، محبوب ترين غذا در اروپا، فيليپين، گواتمالا، برزيل و آفريقای جنوبی است. پاستا برای قرن ها ارزان ترين غذای مناطق فقيرنشين ايتاليا بود.
نازارِنو مِنقينی، سر آشپز يک هتل لوکس در رم، می گويد هنوز مادر بزرگش را به خاطر می آورد که در روستای کوچکی برايشان پاستا با سس گوجه فرنگی درست می کرد.
مهاجران ايتاليايی در آغاز قرن بيستم نقش مهمی در معرفی پاستا به ديگر نقاط جهان داشتند. هزاران ايتاليايی از مناطق فقير ايتاليا فرهنگ، غذا و سنت های خود را در جهان رواج دادند.
پروفسور ميگلياچيو می گويد پاستا غذای مقرون به صرفه ايست. يک بشقاب پاستا با سس روغن زيتون، پنير و سبزيجات، يک دلار و ۸۰ سنت آمريکاست.
پاستا از قرن دوازدهم ميلادی در سيسيل ايتاليا توليد و صادر می شد. اما ايتاليا نمی تواند پاستا را فقط به خودش اختصاص دهد. يونان باستان، رومی ها و چينی ها غذای مشابهی داشتند. گفته می شود عرب ها در قرن هشتم برای اولين بار پاستا را به شکل ماکارونی نازک از سيسيلی ها خريدند.
اما مخلوط پاستا و سس گوجه فرنگی قطعاً ابتکار ايتاليايی ها بوده است. سازمان آمار پاستای بين المللی می گويد، ايتاليايی ها با مصرف سرانه ۲۶ کيلوگرم پاستا بزرگترين مصرف کننده اين غذا هستند. ونزوئلا با مصرف سرانه ۱۲ کيلوگرم در سال ۲۰۱۰، در رده دوم قرار گرفت.
آشپزان ماهر ايتاليايی می گويند: رمز کار در اين است که پاستای خوب تهيه کنيد، مواد تازه به آن اضافه کنيد و نگذاريد زياد بپزد.
http://www.voanews.com/persian/news/Oxfam_Pasta-2011-08-30-128660163.html
يک سازمان تحقيقاتی نشان می دهد پاستا غذای ساده فقرای ايتاليايی، محبوب ترين غذا در سراسر جهان است.
آکسفام، سازمان خيريه برای کمک و امداد به گرسنگان در جهان، از مردم ۱۷ کشور جهان خواست، سه غذای دلخواه خود را نام برند. پاستا در صدر ليست قرار داشت. برنج، گوشت و حتی پيتزا در رده های بعدی بودند. پاستا با حدود ۶۰۰ نوع مختلف و مصرف نزديک به ۱۳ ميليون تن در سال، محبوب ترين غذا در اروپا، فيليپين، گواتمالا، برزيل و آفريقای جنوبی است. پاستا برای قرن ها ارزان ترين غذای مناطق فقيرنشين ايتاليا بود.
نازارِنو مِنقينی، سر آشپز يک هتل لوکس در رم، می گويد هنوز مادر بزرگش را به خاطر می آورد که در روستای کوچکی برايشان پاستا با سس گوجه فرنگی درست می کرد.
مهاجران ايتاليايی در آغاز قرن بيستم نقش مهمی در معرفی پاستا به ديگر نقاط جهان داشتند. هزاران ايتاليايی از مناطق فقير ايتاليا فرهنگ، غذا و سنت های خود را در جهان رواج دادند.
پروفسور ميگلياچيو می گويد پاستا غذای مقرون به صرفه ايست. يک بشقاب پاستا با سس روغن زيتون، پنير و سبزيجات، يک دلار و ۸۰ سنت آمريکاست.
پاستا از قرن دوازدهم ميلادی در سيسيل ايتاليا توليد و صادر می شد. اما ايتاليا نمی تواند پاستا را فقط به خودش اختصاص دهد. يونان باستان، رومی ها و چينی ها غذای مشابهی داشتند. گفته می شود عرب ها در قرن هشتم برای اولين بار پاستا را به شکل ماکارونی نازک از سيسيلی ها خريدند.
اما مخلوط پاستا و سس گوجه فرنگی قطعاً ابتکار ايتاليايی ها بوده است. سازمان آمار پاستای بين المللی می گويد، ايتاليايی ها با مصرف سرانه ۲۶ کيلوگرم پاستا بزرگترين مصرف کننده اين غذا هستند. ونزوئلا با مصرف سرانه ۱۲ کيلوگرم در سال ۲۰۱۰، در رده دوم قرار گرفت.
آشپزان ماهر ايتاليايی می گويند: رمز کار در اين است که پاستای خوب تهيه کنيد، مواد تازه به آن اضافه کنيد و نگذاريد زياد بپزد.
iran#
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر