شنبه، فروردین ۱۳، ۱۳۹۰

شرکت آمازون سرويس اينترنتی ذخيره موسيقی به راه انداخت


شرکت آمازون سرويس اينترنتی ذخيره موسيقی به راه انداخت
http://www.voanews.com/persian/news/Amazon_MusicLocker-2011-04-02-119111354.html

شرکت آمازون روز پنجشنبه از شرکت های رقيب خود، اَپِل و گوگِل پيشی گرفت و سرويس اينترنتی جديد «ميوزيک لاکِر» را راه اندازی کرد. کاربران می توانند با استفاده از اين سرويس به جای ذخيره ترانه های مورد علاقه خود روی کامپيوترشان، آنها را در فضای وب ذخيره کنند و در صورت وجود اينترنت، از هر کجا به آن دسترسی يابند. مثلا کسانی که نرم افزار گوگِل دَندرويد بر تلفن های همراهشان داشته باشند می توانند از طريق تلفن به آهنگ ها و ترانه های خود گوش دهند.

هر کاربر می تواند نزديک به ۱۰۰ ترانه روی سرور آمازون ذخيره کند. اگر اين فضا برای کاربران کافی نباشد، آنها می توانند با پرداخت سالانه ۲۰ دلار به فضای بيشتری دسترسی پيدا کنند. آرام سينريچ، استاد رسانه در دانشگاه راتگِرز در نيوجرزی آمريکا می گويد نزديک به ۱۰ سال روی ذخيره اينترنتی موسيقی کار شده است. به گفته او ايده هميشه آن بود که اشخاص موسيقی های مورد علاقه خود را در يک ابر اينترنتی ذخيره کنند و بتواند هر وقت و هر کجا با فشار يک دکمه به آن دسترسی پيدا کنند.

البته راه اندازی سرويس موزيک لاکِر سبب نگرانی صنعت موسيقی شده است. شرکت های ضبط موسيقی تنها هفته گذشته از سرويس موزيک لاکر آگاه شدند و شرکت آمازون هم همان وقت اعلام کرد که قصد دارد برای پخش اين موسيقی ها مجوز دريافت کند.

در حالی که به افراد اجازه داده می شود که ترانه های مورد علاقه شان را روی کامپيوتر و يا تلفن های همراه خود ذخيره کنند مشخص نيست اين حقوق چگونه به ذخيره اينترنتی گسترش می يابد و صنعت موسيقی هم اکنون در تلاش است جايگاه خود را در اين معادله پيدا کند.

فيل گالو، خبرنگار ارشد مجله بيلبورد، معتقد است کاربران در نهايت بايد برای اين سرويس هزينه پرداخت کنند. شرکت های اَپِل و گوگِل سيستم پردازش ابری خريده اند و پيش بينی می شود بزودی سرويسی مشابه با موزيک لاکِر راه اندازی کنند. به نظر می آيد اين دو شرکت هم اکنون مشغول مذاکره با صنعت موسيقی در باره مسائل حقوقی هستند.
iran#

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

بايگانی وبلاگ