شنبه، دی ۱۰، ۱۳۹۰

استفاده از کودکان در بمبگذاری های انتحاری در افغانستان


استفاده از کودکان در بمبگذاری های انتحاری در افغانستان
http://www.voanews.com/persian/news/Child_Suicidebomber-2011-12-31-136472848.html

در افغانستان شورشيان در مقابله با نيروهای افغان و ائتلاف دائما تاکتيک های جنگی خود را تغيير می دهند. بورکا می پوشند. بمب را در عمامه خود پنهان می کنند و بويژه از کودکان در بمبگذاری های انتحاری، استفاده می کنند.

علی احمد يک پسر ۱۳ ساله پاکستانی که در افغانستان شيوه های جنگ آموخته است، می گويد: به من ياد دادند چطور از تفنگ استفاده کنم، چطور با فشار دادن يک دکمه، حمله انتحاری بکنم. اول گفتند به من پول می دهند.

علی، پدر و مادر خود را از دست داده و او و برادر کوچکش با عمويشان در بلوچستان پاکستان زندگی می کردند. سه ماه قبل او از خانه فرار کرد.

اين پسربچه ۱۳ ساله می گويد: سه نفر را در نزديکی مرز ديدم و از آن ها خواستم به من کار بدهند. آن ها من را گرفتند و چشم ها و دست و پايم را بستند و به يک مرکز آموزشی بردند. بيست روز به من آموزش دادند.

پس از آموزش از علی خواسته شد با بستن بمب به خودش به يک پايگاه ايالات متحده در افغانستان حمله کند.

علی احمد می گويد: به من گفتند اگر حمله انتحاری بکنم به بهشت ميروم، حتی اگر فقط يک آمريکايی کشته شود. از آنها پرسيدم که خودم هم کشته می شوم؟ آنها گفتند روحم آرامش پيدا خواهد کرد.

علی می گويد او قصد فرار داشت اما چند شهروند افغان که حرکات او را مشکوک ديدند او را به مقام های امنيتی تحويل دادند.

مقام های قندهار می گويند شورشيان اخيرا تلاش می کنند با سربازان مقابله رو در رو نکنند و از کودکان برای حمله های انتحاری استفاده کنند.

ژنرال عبدل رازق، فرمانده پليس قندهار، می گويد: استفاده از کودکان تاکتيک جديد دشمن است. به بچه ها ۵۰ تا ۱۰۰ افغانی داده می شود و آنها نمی دانند چه چيزی را حمل می کنند و انفجار بمب هم از راه دور انجام می شود. به بچه ها می گويند زنده می مانند. آنها بچه هستند و باور می کنند. ولی آنهايی که بزرگترند ديگر نمی خواهند اين کار را انجام بدهند.

طالبان افغانستان ادعا می کند از کودکان در بمبگذاری استفاده نمی کند.

علی در بازداشت است و مقام های امنيتی نمی دانند با او چه کنند. او خانواده ای ندارد و هيچ پناهگاهی نيز حاضر نيست او را بپذيرد.علی می گويد می خواهد درس بخواند و بازی کند مانند پسربچه های هم سالش.



iran#

حسن رحیم پور ازغدی در مورد سنگسار

حسن رحیم پور ازغدی

در مورد سنگسار
http://www.youtube.com/watch?v=_Fds-ZYShR4




در مورد انقلاب جهانی
http://www.youtube.com/watch?v=xFw_bkkf0z8




iran#

جمعه، دی ۰۹، ۱۳۹۰

رئیس دادگستری اظهارات خود درباره سکینه محمدی را پس گرفت


رئیس دادگستری اظهارات خود درباره سکینه محمدی را پس گرفت
چهارشنبه, دسامبر 28, 2011 - 07:50
http://iranglobal.info/v2/node/1158

مالك اژدر شريفي، رييس كل دادگستري استان آذربايجان شرقی، اظهارات دو روز قبل خود درباره پرونده «سكينه آشتياني» را رد کرد و مطالب منتشره به نقل از خود را مخدوش خواند.

مالك اژدر شريفي، رييس كل دادگستري استان آذربايجان شرقی، اظهارات دو روز قبل خود درباره پرونده «سكينه آشتياني» را رد کرد و مطالب منتشره به نقل از خود را مخدوش خواند.

آقای شریفی در اظهارات جنجال برانگیز خود دراین باره گفته بود: اجرای حکم اعدام سکینه محمدی آشتیانی، زنی که حکم سنگسارش در پی اعتراضات گسترده بین المللی متوقف شده، به نظر رئیس قوه قضائیه و فقها بستگی دارد.

وی گفته بود: "منتظریم ببینیم آیا می توان کسی را که محکوم به رجم (سنگسار) شده است، با چوبه دار اعدام کرد یا خیر و بلافاصله پس از دریافت نتیجه، حکم را اجرا خواهیم کرد."

آقای شریفی در جمع دانشجویان دانشگاه تربیت معلم آذربایجان، درباره اجرا نشدن حکم سنگسار خانم محمدی گفته بود که "چون ما امکانات اعدام با رجم را نداشتیم" موضوع را به محمود هاشمی شاهرودی رئیس قوه قضائیه وقت، ارسال کرده‌اند.

آقای شریفی گفته بود که با تغییر رئیس قوه قضائیه، صادق لاریجانی، رئیس قوه قضائیه این نظر را داشته است که چون هدف اصلی اعدام است پس اگر امکان رجم نیست به لحاظ فقهی می‌شود اعدام را با چوبه دار انجام داد.

به گفته آقای شریفی، رئیس قوه قضائیه در این باره دستور داده است: "قدری صبر کنیم تا با فقهای دیگر بحث شود و نتیجه دقیق و روشنی اتخاذ شود."

این اظهارات بازتاب گسترده ای در رسانه ها یافت. اما بر اساس خبری که امروز در رسانه های نزدیک به حکومت منتشر شد، رئیس دادگستری آذربایجان شرقی اظهارات خود را اصلاح کرده و با بیان اینكه توضيح ديگري درباره اين پرونده وجود ندارد گفته است: "اما به منظور تنوير افكار عمومي تاكيد دارم كه بخش مطالب منتسب و نقل شده از من درباره كيفيت اجراي حكم و ساير مطالب مرتبط با رياست محترم قوه قضاييه مخدوش بوده و صحت ندارد."

پرونده سکینه محمدی، دارای ابهامات زیادی است که حساسیت مدافعان حقوق بشر را نیز برانگیخته است.

او در سال ۱۳۸۵ بر اساس حکم صادره از شعبه ۱۰۱ دادگاه جزایی اسکو (آذربایجان شرقی) به اتهام شرکت در قتل همسرش وداشتن رابطه نامشروع به تحمل نود و نه ضربه شلاق تعزیری محکوم شد.

حکم صادره پس از قطعیت به اجرای احکام ارسال و مجازات اجرا شد. در تاریخ ۱۳۸۵/۶/۱۹ موضوع پرونده در شعبه ششم دادگاه کیفری استان آذربایجان شرقی، مجددا به تبع یک پرونده قتل، رسیدگی شد. قضات شعبه ششم دادگاه کیفری استان، این بار اتهام زنای محصنه را به سکینه نسبت داده و بدون آنکه دلایل اثبات دعوی درباره این اتهام، بر مجرمیت سکینه طبق ماده ۸۳ به بعد قانون مجازات اسلامی وجود داشته باشد و علی‌رغم انکار وی در آخرین جلسه دادرسی و دفاع خود مبنی بر اینکه تمام مطالب گذشته را به دروغ و تحت فشار بازجویان عنوان کرده بود، دادگاه صرفا با استناد به «علم قاضی» حکم به سنگسار این زن صادر کرد.

محمد مصطفایی وکالت این زن را در زندان تبریز به عهده گرفت. او تلاش های بسیاری برای نجات جان سکینه کرد و زمانی که از طریق مراجع قضایی و نامه نگاری و دفاع حقوقی به نتیجه نرسید، برای اولین بار موضوع بی گناهی پرونده سکینه محمدی را در وبسایتش منتشر کرد.

پس از انتشار این موضوع، حساسیت رسانه های جهان نسبت به سنگسار قریب الوقوع سکینه محمدی آشتیانی برانگیخته شد. محمد مصطفایی خود پس از مصاحبه های متعدد با رسانه ها، تحت فشار نیروهای امنیتی قرار گرفت و در نهایت مجبور به ترک ایران شد.



iran#

پنجشنبه، دی ۰۸، ۱۳۹۰

چاوز: ابتلای رهبران آمريکای لاتين به سرطان شايد کار آمريکا باشد


چاوز: ابتلای رهبران آمريکای لاتين به سرطان شايد کار آمريکا باشد
http://www.voanews.com/persian/news/Chavez_Cancer-2011-12-29-136367673.html

هوگو چاوز، رييس جمهوری ونزوئلا، در واکنش به خبر بيماری رييس جمهوری آرژانتين، گفت، بدون اينکه قصد متهم کردن کسی را داشته باشد، اما ابتلای چندين نفر از رؤسای جمهوری چپ گرای آمريکای لاتين به بيماری سرطان را تصادفی نمی داند، و فکر می کند دستهای آمريکا در کار است.

رييس جمهوری ونزوئلا روز چهارشنبه بعد از شنيدن خبر بيماری کريستينا فرناندز، رييس جمهوری آرژانتين، گفت: احتمال دارد ايالات متحده راهی پيدا کرده باشد تا از طريق آن به نحوی رهبران کشورهای آمريکای لاتين به بيماری سرطان، مبتلا شوند.

خبر ابتلای خانم فرناندز به بيماری سرطان تيروئيد روز سه شنبه به اطلاع عموم رسيد. پزشکان او می گويند، سلولهای سرطانی فقط در تيروئيد وجود دارد، و هنوز به ناحيه ديگری سرايت نکرده است، بنابراين امکان بهبودی وی بسيار بالا است.

هوگو چاوز، که خود نيز اخيراً از بيماری سرطان رنج برده و اکنون دوران نقاهت را می گذراند، روز چهارشنبه در مراسم جشن آخر سال ارتش در کاراکاس ضمن آرزوی بهبودی برای رييس جمهوری آرژانتين گفت: کريستينا، به جمع بيماران سرطانی خوش آمدی. اما با آن مبارزه کن، من می دانم که شکستش خواهی داد.

اخيراً چندين نفر از رهبران چپ گرای کشورهای آمريکای لاتين، از جمله هوگو چاوز، فرناندز، فرناندو لوگو، رييس جمهوری پاراگوئه، ديلما روسِف و لولا دوسيلوا، رييس جمهوری کنونی و سابق برزيل، به بيماری سرطان مبتلا شده اند.

چاوز بطور ضمنی گفت، احساس می کند، هيچيک از اينها جنبه تصادفی ندارد، و آمريکا را مسبب رواج بيماری سرطان در ميان رهبران آمريکای لاتين دانست.

رييس جمهوری ونزوئلا افزود: توضيحش طبق قانون احتمالات خيلی مشکل است، برای نمونه آنچه برای ما در آمريکای لاتين اتفاق افتاده است. فکر می کنيد عجيب است اگر آنها يک تکنولوژی اختراع کرده باشند که بتوانند افراد را مبتلا به سرطان کنند؟ کی می داند، تا حالا هيچکس به اين فکر نيافتاده است. بعد از ۵۰ سال ما به اين فکر افتاديم، کی می داند چند سال بگذرد تا يک چنين چيزی ثابت شود. نمی دانم من فقط در واقع دارم بلند فکر می کنم، اما خيلی خيلی عجيب است که همه ما سرطان گرفتيم.

به تشخيص پزشکان، کريستينا فرناندز، رييس جمهوری ۵۸ ساله آرژانتين، به بيماری سرطان تيروئيد مبتلا شده که يکی از رايج ترين انواع سرطانها است. وی هفته آينده تحت عمل جراحی قرار خواهد گرفت و به شيمی درمانی يا پرتودرمانی نياز خواهد داشت.


iran#

چهارشنبه، دی ۰۷، ۱۳۹۰

سام قندچی-اقدامی در مورد حمله نظامی به ايران


اقدامی در مورد حمله نظامی به ايران
سام قندچی
http://www.ghandchi.com/680-AttackingIran.htm

متن انگليسی English Version
http://www.ghandchi.com/680-AttackingIranEng.htm

بحث در مورد مسأله حمله نظامی احتمالی به ايران موضوع تازه ای نيست و سالها است که در اين باره موافقان و مخالفان چنين رويکردی، سخن گفته اند (1).

در آغاز تجاوز عراق به ايران، بسياری از روشنفکران ايران که تنش های دو کشور ايران و عراق را حس می کردند، پيش از آغاز جنگ چنين واقعه ای را پيش بينی می کردند و بر عليه چنين احتمالی، صحبت ميکردند. اين حقير که خود يکی از آن ها بودم متأسفانه هيچ تلاشی برای طرح کردن افکار خود در اين مورد در سطح بين المللی در آنزمان نکردم. دو روز پيش از حمله عراق به ايران، اتفاقاً برای ديدار با چند نفر از دوستانم به خرمشهر رفته بودم و نظراتم را با آنها در ميان گذاشتم و متذکر شدم که سطح تنش ها در مطبوعات، نزديک بودن احتمال جنگ با عراق را نشان می دهد، و اينکه لازم است پيش از آغاز شدن جنگ به هر وسيله ای شده است از وقوع آن جلوگيری شود. دو روز بعد که بليط اتوبوس برای بازگشت به تهران در دستم بود، صدای اولين شليک های گلوله از عراق بسوی خرمشهر را شنيدم و اولين خط دفاع ايران در خيابانهای خرمشهر را ديدم که موضع گرفته بودند. همه ما بقيه ماجرا را ميدانيم و اينکه طی 8 سال جنگ چه بر سر ايران و عراق آمد.

امروز وقتی آن روزها را به خاطر ميآورم، فکر ميکنم کسانی که اينچنين ميانديشيدند می بايست ديدگاه خود را در مورد سير وقايع، و بويژه موضع خود را در مورد حمله به ايران، به روشنی و با شفافيت کامل و بدون جملات مبهم، به جامعه بين المللی، ابراز ميکردند. چه ارزشی دارد که سالها بعد فهميديم که برخی از رهبران اپوزيسيون ايران بجای تلاش برای متوقف کردن جنگ، بطور مخفيانه در حال معامله کردن با صدام حسين بودند؟ در مقياس بين المللی، همه اقدامات اپوزيسيون ايران در گفتگوهايشان با سازمان های بين المللی به برخوردهای تاکتيکی به جنگ، محدود شده بود.

اين بار، لازم است که موضع خود را به روشنی در اختيار جامعه بين المللی قرار دهيم؛ مثلاً با يک صفحه آگهی در روزنامه نيويورک تايمز، با امضاهای همه ايرانيانی که ضد حمله نظامی به ايران هستند. هزينه چنين تلاشی ميتواند از طريق امضا کنندگان بيانيه، تأمين شود. ما نميتوانيم انتظار داشته باشيم کسانيکه خواستار حمله به ايران هستند، چنين بيانيه ای را امضا کنند يا برای چنين اقدام شفاف سازی، کوشش کنند، و هزينه آن را بپردازند. چنين بيانيه ای، نظر روشن همه آنهايی خواهد بود که ميخواهند در اين مورد هرچه رساتر موضع خود را به اطلاع جامعه بين المللی برسانند که ما امضاء کنندگان *بدون قيد و شرط* ضد هرگونه حمله نظامی به ايران هستيم.

ميخواهم به خوانندگان پيشنهاد کنم که نظرات خود را در مورد اين اقدام پيشنهادی در "صفحه شما" در سايت ايران گلوبال http://www.iranglobal.info با ديگران در ميان گذارند.


سام قندچی، ناشر و سردبیر
ایرانسکوپ
http://www.iranscope.com
هفتم دی ماه 1390
December 28, 2011

پانويس:

1. حمله پيشگيرانه به تأسيسات اتمی نسل کشی است
http://www.ghandchi.com/679-Preemptive.htm
خطر جنگ جمهوري اسلامي و اسرائيل (و اينکه اپوزيسيون چه کار ميتواند بکند)
http://www.ghandchi.com/465-IRI-IsraelWar.htm
دليل جنگ بخاطر برنامه اتمي
http://www.ghandchi.com/483-dalilejang.htm
چرا من با هرگونه حمله به ايران مخالفم
http://www.ghandchi.com/475-Notoanyinvasion.htm

Action Regarding Military Attack on Iran

Sam Ghandchi

http://www.ghandchi.com/680-AttackingIranEng.htm

Persian Version نسخه فارسی

http://www.ghandchi.com/680-AttackingIran.htm

Discussing the issue of possible military attack on Iran is not anything new and has been talked about for many years by those supporting and opposing such action (1).

At the start of Iraq's invasion of Iran, many Iranian intellectuals feeling the vibes between Iran and Iraq saw it coming long before the start of the war and spoke against such a possibility. Being one of those, unfortunately did not communicate anything about my thoughts at the international level. Two days before Iraq's attack on Iran, I just happened to travel to Khorramshahr visiting a few friends and shared my thoughts with them noting all the political vibes in the press, that it was imminent, and the need to do anything possible to stop a war from starting. Two days later with my bus ticket to go back home to Tehran, while walking on the street, heard the first shots from Iraqi army and saw Iran's first line of defense on the streets of Khorramshahr, taking position. We all know the rest and what happened to Iran and Iraq for 8 years.

Today when remembering those days, think that people like me should have communicated our view about the course of events, and especially should have clearly stated our position about the attack on Iran, in no uncertain words, to the international community. What value is there that years later we found out about some of Iran's opposition leaders secretly making deals with Saddam Hussein? At the international scale, all the actions of Iranian opposition were limited to tactical approach in talks with various international entities.

This time we need to clearly submit our position to the international community; e.g. with a full page ad in New York Times, having the signature of Iranians who are against any military attack on Iran. The cost of such an effort can be raised from those who will sign the statement. We cannot expect those who want an attack on Iran, to sign such a statement, or work and pay for such transparent actions. Such a statement, will be a clear stand by all those who want to speak up on this issue to the international community, to inform them that we who have signed it, *unconditionally* oppose any military attack on Iran.

I would like to suggest to the readers to share your views about this proposed action in the "safhe shomaa" section of IranGlobal http://www.iranglobal.info web site.

Sam Ghandchi, Publisher/Editor
IRANSCOPE

http://www.iranscope.com

December 28, 2011

Footnote:

1. Preemptive Strike on Nuclear Sites is Genocide

http://www.ghandchi.com/679-PreemptiveEng.htm

Danger of IRI-Israel War (and What Iranian Opposition Needs to Do)

http://www.ghandchi.com/465-IRI-IsraelWarEng.htm

Reason for War Because of Atomic Program (in Persian)
http://www.ghandchi.com/483-dalilejang.htm

Why I Oppose any Invasion of Iran

http://www.ghandchi.com/475-NotoanyinvasionEng.htm




iran#

دولت اسراييل مبارزه با تبعيض جنسيتی را شدت می دهد


دولت اسراييل مبارزه با تبعيض جنسيتی را شدت می دهد
http://www.voanews.com/persian/news/Israel_Sexism-2011-12-27-136251423.html

نخست وزير اسراييل تعهد کرده است با تعصب يهوديان بنيادگرای افراطی در آن کشور مقابله کند.

يک دختر بچه ۸ ساله در يک کانال تلويزيونی اسراييل شکايت کرده که در راه مدرسه مورد تهديد و ارعاب مردان يهودی ارتدوکس افراطی قرار گرفته و آنان لباس او را نانجيبانه خوانده و از او خواسته اند مانند آنان قبای بلند سياه بپوشد.

پاسخ بنيامين نتانياهو، نخست وزير محافظه کار کشور سکولار اسراييل، نشان از مقابله با تعصب های مذهبی دارد.

نتانياهو می گويد: پليس با تف کردن، دست بلند کردن و مزاحمت برخورد خواهد کرد و من از دولت خواسته ام علائمی را که در جاده ها ايجاد تبعيض می کند، بردارند. اين ها جايی در يک کشور آزاد و دموکراتيک ندارد.

اخيرا رسانه های اسراييل توجه خود را به اثر تبعيض جنسيتی يهوديان ارتودوکس افراطی معطوف کرده اند، مانند نشستن زنان در صندلی های عقب اتوبوس در محله های يهوديان ارتودوکس افراطی.

طبق قوانين اسراييل زنان مجبور نيستند در صندلی های عقب اتوبوس بنشينند ولی برخی از آنان در تبعيت از سنت و همچنين به دليل نحوه برخورد مردان يهودی افراطی، در عقب اتوبوس می نشينند.

خاخام يکی از گروه های يهودی ارتودوکس افراطی نشستن زنان در صندلی عقب اتوبوس را تحقير آميز نمی داند و آن را نشان از فروتنی می خواند.

يهوديان ارتودوکس افراطی که همچنان در يک نظام پدرسالاری سر می کنند مانتوهای سياه بلند بر تن می کنند، فقط ۱۰ درصد جمعيت ۷ ميليون و ۷۰۰ هزار نفری اسراييل را تشکيل می دهند اما افزايش توليد مثل آن ها و تجمعشان در اورشليم، جمعيت سکولار کشور را از اين که اين گروه روال زندگی آنان را تهديد کند، به هراس انداخته است.

يکی از مسائلی که سکولار های اسراييل را نگران کرده آگهی و تبليغ هايی است که در خيابان ها نصب می شود. برخی از شرکت های تبليغاتی، تلاش می کنند تبليغاتی را که با تصوير زنان چاپ شده در خيابانها نصب نکنند. زيرا در اورشليم اين تابلوها پاره شده يا بر روی آن ها رنگ پاشيده می شود.

اين خودسانسوری يک آموزشگاه رقص در اورشليم را بر آن داشت که پرده استوديوهای رقص خود را باز کند تا مردم شاهد تمرين رقصنده ها باشند.

خاخام يک گروه يهودی غيرافراطی در مقابله با تبعيض جنسيتی در فيس بوک کمپينی به نام «سانسور نشده» را آغاز کرده است. وی مبارزه با تبعيض جنسيتی را بسيار مهم می خواند.

ديوان عالی اسراييل امسال حکم داد هيچ کسی نمی تواند زنان را مجبور کند که در عقب اتوبوس های شهری بنشينند.

اکنون بر روی علائم اتوبوس های اورشليم خوانده می شود «هرکسی حق دارد در هر کجا که می خواهد بنشيند و ايجاد مزاحمت برای مسافران جرم محسوب می شود.»


iran#

دوشنبه، دی ۰۵، ۱۳۹۰

معلمان دربند را آزاد کنید - به فضای امنیتی حاکم خاتمه دهید


بیانیه سازمان معلمان ایران درباره اعضای دربندشان: معلمان دربند را آزاد کنید - به فضای امنیتی حاکم خاتمه دهید
دو شنبه 26 دسامبر 2011

http://www.hambastegi-iran.org/spip.php?article1548

اعضای سازمان معلمان ایران، که یکی از نهادهای صنقی معلمان ایران است در تازه‌ترین بیانیه خود از آخرین وضعیت معلمان زندانی کشور گفته‌اند و خواستار آزادی این معلمان و اعضای دربند خود شده‌اند.

متن کامل بیانیه این سازمان ‫بدین شرح است:

بدون تردیدشان و جایگاه معلم بسی فرا‌تر از آن است که در پیچ و خم مشکلات ناشی از بی‌تدبیری‌ها گم شود. مهم‌تر از آن نحوه برخورد و تعامل دولت با این موقعیت است که میزان صداقت و درستی در گفتار و تطابق آن با کردار را ثابت می‌کند. مدت مدیدی است که تعدادی از معلمان فعال و دلسوز این مرز و بوم، زندانی اندیشه‌های تنگ نظرانه و مستبدانه عده‌ای کوته بین و فاقد تدبیر شده‌اند.

محمد داوری، مسوول آموزش و اطلاع رسانی سازمان معلمان ایران از شهریور ماه سال ۸۸ تاکنون بدون یک روز مرخصی و استفاده از حقوق قانونی در زندان اوین به سر می‌برد. علی‌پور سلیمان، مسوول تشکیلات و برنامه ریزی همین سازمان نیز از خرداد ماه امسال، تاکنون درهمین زندان به سر می‌برد. عبدالله مومنی، دبیر منطقه دو آموزش و پرورش تهران نیز پس از حوادث انتخابات ۸۸ تاکنون در زندان به سر می‌برد. نبی الله باستان، معلم کردستانی و عضو کانون صنفی معلمان نیز زندانی است. مهندس هاشم خواستار، معلم بازنشسته مشهدی با وجود شرایط جسمی نامناسب پس از انتخابات سال ۸۸ در زندان به سر می‌برد. رسول بداقی، عضو هیات مدیره کانون صنفی معلمان نیز از سال ۸۸ زندانی است و اکنون در زندان رجایی شهر به سر می‌برد. علیرضا هاشمی، از سازمان معلمان ایران، علی اکبر باغانی دبیر کل کانون صنفی معلمان ایران، محمود بهشتی لنگرودی، سخنگوی کانون صنفی معلمان ایران و تعدادی دیگر از اعضای تشکل‌های صنفی – مدنی معلمان دارای پرونده‌های مفتوح قضایی هستند ودر انتظار برگزای دادگاه‌شان به سر می‌برند. همچنین تعداد زیادی از معلمان در سراسر کشور پس از انتخابات سال ۸۸ بازداشت، محاکمه و زندانی شده‌اند که با توجه به حضور گسترده و نقش معلمان در همه انتخابات‌هایی که تاکنون برگزار شده این برخورد‌ها غیر شایسته و غیر مدبرانه است.

ما اعضای این سازمان تاسف عمیق خود را از این وضعیت و همچنین بی‌توجهی وزیر آموزش و پروش، حاجی بابایی نسبت به وضعیت معلمان دربند اعلام می‌داریم عملکرد آقای حاجی بابایی به گونه‌ای بوده است که تاکنون نه نماینده معلمان در آموزش و پرورش که نماینده دولت دروزارت آموزش و پرورش قلمداد شده است. این وزیر تاکنون هیچ اشاره‌ای به معلمان زندانی هم نکرده است.

این در حالی است که زمانی این وزیر خود و زیر مجموعه‌اش را با امیر کبیر و دوران او مقایسه می‌کرد، اما این وزیر حتی از پذیرفتن خانواده‌های معلمان دربند خودداری می‌کند؟ نمی‌دانیم آقای حاجی بابایی چه پاسخی در برابر این عملکرد خود دارد؟

سازمان معلمان ایران به عنوان یک تشکل صنفی – مدنی که همواره خود را متعهد به پی گیری حقوق به حق فرهنگیان دانسته و می‌داند به طور جدی از همه مسوولان به ویژه مسوولان حوزه قضایی می‌خواهد که در اسرع وقت به وضعیت این معلمان زندانی رسیدگی و شرایط آزادی آنان را فراهم آورد. هر چند همیشه رویکرد وزارت آموزش و پرورش به تشکلهای معلمان تهاجمی و امنیتی بوده است و این امر موجب شده امروز در کشور از فعالیت تشکل‌های مستقل و منتقد خبری نباشد اما با این وجود سازمان معلمان ایران از زمان تاسیس تاکنون فعالیتهای قانونی خود را با وجود بی‌مهری‌ها، مشکلات و کارشکنی‌های فراوان استمرار بخشیده است و بار دیگر با قاطعیت و صراحت از وزیر آموزش و پرورش انتظار دارد تا ‌‌نهایت تلاش خود را برای آزادی معلمان دربند به کار بندد و امنیت روانی و فکری خانواده‌های این معلمان را تامین کند.

همچنین سازمان معلمان ایران مخالف صریح وضع امنیتی موجود در آموزش و پرورش است چرا که این شرایط مانع پویایی و خلاقیت در عرصهٔ تعلیم و تربیت است بنابراین این سازمان به طور جدی از مسوولان می‌خواهد به برخورد امنیتی و قضایی با فعالان مستقل، منتقد و تشکل‌ها پایان دهد.

آذر ماه ۱۳۹۰

سازمان معلمان ایران



iran#

هرانا؛ بهروز جاوید تهرانی پس از هفت سال آزاد شد


هرانا؛ بهروز جاوید تهرانی پس از هفت سال آزاد شد
سه شنبه 06 دی 1390 ساعت 00:18
http://hra-news.org/1389-01-27-05-27-21/10812-1.html

خبرگزاری هرانا – بهروز جاوید تهرانی زندانی سیاسی محبوس در زندان رجایی شهر سر انجام پس از هفت سال حبس عصر امروز از زندان رجایی شهر کرج آزاد شد.

بنا به اطلاع گزارشگران هرانا از کرج، بهروز جاوید تهرانی که سابقه بازداشت‌ در اعتراضات دانشجویی ۱۸ تیر سال ۷۸، تجمع مقابل سازمان ملل در سال ۸۳ در دفاع از زندانیان سیاسی را دارد آخرین باز سال ۱۳۸۴ به اتهام ارتباط با گروه‌های معاند نظام بازداشت و در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی حداد (حسن زارع دهنوی) بدون داشتن وکیل محاکمه و در مجموع به تحمل ۷ سال حبس تعزیری و ۷۴ ضربه شلاق محکوم شد.

وی در ‌‌نهایت و در آخرین پرونده خود از سوی دادگاه تجدید نظر به چهار سال حبس تعزیری و ۷۴ ضربه شلاق محکوم شد که حکم شلاق در مورد این زندانی سال گذشته اجرا شد.

بهروز جاوید تهرانی که از سن ۱۹ سالگی همواره در بازداشتگاه‌های مختلف کشور حضور داشته است در مجموع ۱۱ سال از عمر خود را در زندان‌های جمهوری اسلامی بدون مرخصی سپری کرده است.

دستگاه امنیتی در آخرین اقدام خود سعی داشت وی را مجددا به دلیل انتشار فیلمی ازمحسن دکمه چی زندانی سرطانی به حبس تعزیری محکوم کند، اما بر اساس آخرین گزارشات دریافتی این زندانی از اتهامات وارده تبرئه و امروز مصادف با روز تولد خود از زندان رجایی شهر کرج آزاد شد.





iran#

چند خانواده مسلمان ساکن آمريکا که به پيشواز کريسمس می روند


چند خانواده مسلمان ساکن آمريکا که به پيشواز کريسمس می روند
http://www.voanews.com/persian/news/civil-society/Muslims_America-2011-12-26-136220163.html

در آمریکا نه تنها مسیحیان بلکه پيروان سایر ادیان نیز کریسمس را جشن می گیرند.

این رسمی است که سامان نمازی خواه و همسرش فاطمه مختاری نمازی خواه پس از ازدواج آغاز کرده اند. در منزل آنها تزیینات کریسمس همه جا به چشم می خورد، اما این دو مسیحی نیستند.

فاطمه می گوید: ما هم آمریکایی و هم ایرانی و مسلمان هستیم؛ فرقی برای ما ندارد، ما خانه خودمان را تزیین می کنیم و از این جشن لذت می بریم.

این زوج سنت های آمریکایی و رسوم ایرانی را با هم ترکیب می کنند.

تهمینه خان، آمریکایی و پاکستانی تبار، نیز همراه با فرزندانش به پیشواز کریسمس می رود.

تهمینه می گوید: ما می خواهیم که در این رسم آمریکایی شریک باشیم و در این جشن و سرور شرکت کنیم.

تهمینه، خانه خود را تزیین می کند، برای خانواده هدیه می خرد، و سایر دوستان مسلمان خود، مانند سارا خان را به خانه اش دعوت می کند. سارا می گوید بعضی از دوستانش با این کار موافق نیستند.

سارا می افزاید: آنها فکر می کنند مسلمان ها نباید کریسمس را جشن بگیرند چون مربوط به دین ما نیست. فکر می کنند ما نباید تولد مسیح را جشن بگیریم. اما به نظر من، ما که به عیسی مسیح اعتقاد داریم، پس چرا تولدش را جشن نگیریم؟

عثمان مدحا می پرسد: اینجا یک نکته باریک وجود دارد و آن اینکه ما به موسی هم معتقدیم. معتقدیم به اینکه او یکی از پیامبران اصلی بوده است. اما چند مسلمان می شناسید که عید فصح یهودی را جشن بگیرند؟

به نظر عثمان مدحا، سخنگوی مسجد ملک فهد در لوس آنجلس، مسلمانان نباید مناسبت های سایر ادیان را جشن بگیرند. آقای مدحا می گوید: مسلمان ها می توانند در این جشن ها شرکت کنند و اوقات خوبی هم داشته باشند، اما بدانند که بین اسلام و مسیحیت تفاوت وجود داد.

اینکه چه تعداد از مسلمان ها در جشن کریسمس شرکت می کنند، بستگی به جامعه و رده سنی دارد. نظر عثمان در این مورد این است: احتمالا شمار اندکی از مسلمان ها هستند که کریسمس را جشن می گیرند.

اما ولی خان، نظری متفاوت دارد و می گوید: تقریبا همه مسلمان هایی که من می شناسم، کریسمس را به نوعی جشن می گیرند. آنها به دین خود معتقدند اما می خواهند در به جا آوردن رسوم آمریکایی با سایرین همرنگ شوند.

بسیاری از مسلمان های آمریکایی، کریسمس را فقط یک مناسبت مسیحی نمی دانند بلکه این زمان را به معاشرت و گردهم آیی اعضای خانواده و دوستان از همه ادیان، اختصاص می دهند.


iran#

انقلاب اسلامی-آخرین خبرها از پرونده سکینه محمدی


آخرین خبرها از پرونده سکینه محمدی: منتظریم ببینیم نتایج بررسی‌ها در مورد نحوه اعدام ایشان چیست!

۰۴,۱۰,۱۳۹۰

رئیس دادگستری استان آذربایجان شرقی در جلسه پرسش و پاسخ با دانشجویان از آخرین وضعیت پرونده سکینه محمدی خبر داد و گفت: قضات از تذکرات و برخوردهای بی‌نصیب نبوده‌اند و تاکنون ۹ نفر از قضات متخلف را اخراج کرده‌ایم.

به گزارش فارس از تبریز، حجت‌الاسلام مالک‌اژدر شریفی پیش از ظهر امروز در جمع دانشجویان دانشگاه تربیت معلم آذربایجان در جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان شرکت کرد و به سئوالات آنان با حوصله پاسخ داد.

وی در پاسخ به سئوال یکی از دانشجویان در مورد برخورد با کارکنان متخلف دادگستری استان گفت: ما تاکنون حدود ۱۵، ۱۶ کارمند دادگستری را به خاطر رشوه، بدخلقی، مسامحه در انجام وظیفه و تخلفات دیگر اخراج کرده‌ایم که از این تعداد برخی اکنون در زندان به سر می‌برند.

شریفی گفت: ما قبل از برخورد قضایی به فرد خاطی تذکر می‌دهیم.
وی گفت: حتی قضات نیز از تذکرات و برخوردهای ما بی‌نصیب نبوده‌اند و تاکنون ۹ نفر از قضات متخلف را اخراج کرده‌ایم که حقیقتاً کار ساده‌ای نیست و چه بسا نظیر همین افراد و چه بسا بدتر از ایشان در دستگاه‌های دیگر مشغول هستند و حتی به چشم هم نمی‌آیند.

شریفی افزود: چون دادگستری نهاد مقدسی است کوچک‌ترین نارسایی در آن بزرگ‌ترین گناه حساب می‌شود برای همین ما این تعداد از همکاران خود را باز خرید، بازنشست و یا عمدتاً اخراج کرده‌ایم.
شریفی گفت: این فریاد من در اینجا برای همه مردم استان است که هر جا نارسایی دیدند به ما گزارش بدهند، ما قطعاً با آغوش باز استقبال می‌کنیم و مسئله را پیگیری خواهیم کرد.
سپس دانشجوی دیگری پرسید سنگین‌ترین حکمی که تاکنون برای یک مفسد اقتصادی در استان صادر شده چه حکمی بوده است؟ شریفی پاسخ داد: آن طور که اکنون در ذهن دارم مجازات ۱۰ سال حبس، سنگین‌ترین مجازات بوده است.

با فردی که خود را منتسب به دفتر رهبری می‌کرد برخورد کردیم
دانشجوی دیگری با اشاره به بخشی از پیام هشت ماده‌ای رهبر انقلاب که در آن تصریح شده بود هیچ شخص یا ارگانی به خاطر انتساب به ایشان حق معاف شدن از حسابرسی را ندارد پرسید آیا تاکنون در استان ما شده است که با فرد و یا دستگاهی که به‌گونه‌ای به رهبر انقلاب انتساب داشته باشد برخورد شود.
شریفی پاسخ داد: ما یک مورد در منطقه جلفا و هادی‌شهر داشتیم که متوجه شدیم فردی خود را منتسب به دفتر مقام معظم رهبری می‌‌کند و از این طریق زمین‌های دولتی را به تاراج می‌برد.
شریفی ادامه داد: این فرد را با کمک اداره اطلاعات دستگیر کردیم و کیفر خواست برای ایشان صادر شد و آنطور که خاطرم است برای ایشان حکم محکومیت به زندان هم صادر شد که میزان محکومیت الآن دقیقاً خاطرم نیست.

برای اجرا شدن حکم سکینه محمدی منتظر نظر آیت‌الله لاریجانی هستیم
آخرین سئوال مطرح شده از طرف دانشجویان نیز پیرامون چرایی اجرا نشدن حکم اعدام سکینه محمدی بود که پرسیده شده بود: آیا از جنجال روانی و رسانه‌ای بیگانگان علیه خود در صورت اجرای حکم می‌ترسید و این حکم را اجرا نمی‌کنید یا اینکه می‌خواهید همچنان تا مدت مدیدی به صورت پیوسته فشارهای روانی علیه جمهوری اسلامی پابرجا بماند و با مبهم بودن فرجام پرونده سکینه محمدی هر از چندگاهی رسانه‌های بیگانه به این موضوع بپردازند.
شریفی پاسخ داد: خانم سکینه محمدی دو اتهام داشتند، یکی عمل نامشروع در حال احصان که حکمش اعدام با رجم است و دیگری معاونت در قتل شوهرش که بابت آن به ۱۰ سال زندان محکوم شدند. ایشان اکنون در حال تحمل مجازات معاونت در قتل خود است، اما چون ما امکانات اعدام با رجم را نداشتیم موضوع را به حضور رئیس قوه قضائیه وقت، حضرت آیت‌الله شاهرودی ارسال کردم که با توجه به مقارن شدن آن با جابجایی رئیس قوه قضائیه و مشغله‌های آیت‌الله شاهرودی ایشان فرصت پیدا نکردند پاسخ مسئله را برای ما ارسال کنند، به همین خاطر مسئله ماند برای دوران اخیر.
شریفی افزود: در دوران اخیر هم حضرت آیت‌الله آملی لاریجانی بر این نظرند که چون هدف اصلی اعدام است پس اگر امکان رجم نیست به لحاظ فقهی می‌شود اعدام را با چوبه دار انجام داد، منتها دستور داده‌اند قدری صبر کنیم تا با فقهای دیگر بحث شود و نتیجه دقیق و روشنی اتخاذ شود.
شریفی گفت: ما هم به این خاطر که متهم در حال سپری کردن دوران مجازات معاونت در قتل در زندان هستند گفتیم مشکلی وجود ندارد و عجله‌ای در کار نیست، به همین خاطر منتظریم ببینیم نتایج بررسی‌ها در مورد نحوه اعدام ایشان چیست.
وی گفت: آن چیزی که الآن من می‌توانم بگویم آن است که منتظریم ببینیم که کسی که محکوم به رجم شده است آیا می‌شود با چوبه دار نیز حکم اعدام را اجرا کرد یا خیر و بلافاصله پس از دریافت نتیجه حکم را اجرا خواهیم کرد.



iran#

یکشنبه، دی ۰۴، ۱۳۹۰

احمد محمود؛ نویسنده‌ای که خامنه‌ای به آرزوی کشتن او نرسید


احمد محمود؛ نویسنده‌ای که خامنه‌ای به آرزوی کشتن او نرسید
خودنويس، دی ۱۳۹۰ سهند خوانساری
http://www.khodnevis.org/permalink/15944.html

امروز چهارم دی‌ماه، هشتادمین سالروز تولد احمد محمود، است. این داستان‌نویس روشنفکر ایرانی قبل از انقلاب مدتی به زندان افتاد و پس از انقلاب نیز از قتل‌های زنجیره‌ای روشنفکران مخالف حکومت جان سالم به در برد. رهبر جمهوری اسلامی یکی از مخالفان سرسخت احمد محمود بود.

احمد اعطا با نام ادبی احمد محمود ۴ دی ۱۳۱۰ در اهواز به دنیا آمد. این نویسندهٔ که پیرو مکتب رئالیسم اجتماعی بود با رمان همسایه‌ها به شهرت رسید.

این نویسنده پس از کودتای ۲۸مرداد ۱۳۳۲ در حالی که دانشجوی دانشکده افسری بود به دلیل فعالیت سیاسی بازداشت شد.

احمد اعطا نه توبه‌نامه‌ای امضا کرد و نه به هیچ‌گونه هم‌کاری با حکومت پهلوی تن داد. به همین دلیل، مدت زیادی را در زندان به‌سر برد و در آنجا به بیماری ریوی مبتلا شد که در نهایت به مرگش در ۱۲ مهر ۱۳۸۱ منجر شد.

وی مدتی نیز مدتی هم در بندر لنگه در تبعید به سر برد.

پس از انقلاب سال 57، نیز محمود یکی از منتقدان جمهوری اسلامی به شمار می‌رفت و علی خامنه‌ای شخصا به یکی از دشمنانش تبدیل شد.

گفته می‌شود در جریان قتل‌های زنجیره‌ای، نام احمد محمود نیز در فهرست نویسندگان روشنفکر مخالف حکومت بود که می‌بایست به قتل می‌رسید، اما افشای این قتل‌ها، جمهوری اسلامی را به این آرزو نرساند.

مهاجرانی، وزیر اسبق ارشاد درباره دشمنی خامنه‌ای با احمد محمود، به ماجرای جشنواره بیست سال ادبیات داستانی ایران اشاره کرده و گفته است که با اصرار و فشار رهبر ایران نام رمان «مدار صفر درجه» نوشته احمد محمود از میان برندگان حذف شد.

او گفت که «من هیچگاه نگاه بهت‌زده و غم‌آلود احمد محمود را از یاد نمی‌برم.»


iran#

نقشه سعودی در 1952 خليج فارس را با نام درست درج کرده است

ارسالی مهدی خانباباتهرانی
نقشه سعودی در سال 1952 که خليج فارس را با نام درست آن درج کرده است




















This 1952 Saudi Arabian map, identifies the body of water that divides Saudi Arabian peninsula from Iran as the Persian Gulf






منبع
ُSource

http://en.wikipedia.org/wiki/File%3aSaudi_map_of_Persian_gulf_1952.jpg


















iran#

جمعه، دی ۰۲، ۱۳۹۰

برادر آریا آرام نژاد: ما واقعا نگران وضعیت اریا هستیم


تاریخ انتشار: ۰۲ دی ۱۳۹۰, ساعت ۱۶:۴۴
برادر آریا آرام نژاد: ما واقعا نگران وضعیت اریا هستیم
فردا نگویند به مرگ طبیعی مرده است
http://www.rahesabz.net/story/46677/

جـــرس: برادر آریا آرام نژاد، هنرمند حامی جنبش سبز و زندانی سیاسی محبوس در زندان بابل، نسبت به وضعیت جسمانی برادرش اظهار نگرانی کرده و گفته است: "آریا از نظر قلبی دچار بیماری است و ما واقعا نگران هستم و اصلا نمی دانیم چه بکنیم، اگر با همه این اوصاف او بمیرد به مرگ طبیعی نمرده است بلکه مسئولان جمهوری اسلامی خودشان باید مسولیت مرگ برادرم را بپذیرند. فردا نگویند به مرگ طبیعی مرده است."


این فعال جنبش سبز ساکن مازندران، همچنین نسبت به انتقال برادرش آریا، به بند قاتلان و مجرمین خطرناک ابراز نگرانی کرد و گفت: برادرم را به جرم خواندن یک آواز زندانی کردند و حالا در این دارالتادیب یک جوان دلسوزی که نسب به مردم کشورش احساس مسولیت می کرد را باید شب و روز را با قاتلین و دزد ها به سر کند.


گفتنی است، طی روزهای اخیر، گروهی از زندانیان سیاسی در شهرستان بابل از جمله آریا آرام نژاد (هنرمند، خواننده و آهنگ ساز حامی جنبش سبز)، علیرضا فلاحتی، علی عباسی و رحمان یعقوبی دیگر زندانیان سیاسی مازندران به بند سارقین و مجرمین خطرناک منتقل شده اند که برخی از خانواده ها ضمن تایید این خبر نسبت به وضعیت زندانیان خود ابراز نگرانی کرده اند.


به گزارش کلمه، مهدی آرام نژاد خاطرنشان کرده است: "ما همواره سعی کردیم در نهایت آرامش و سکوت پیگیر وضعیت برادرم باشیم تا به قبا و ردای آقایان بر بخورد تا این موضوع یک طوری به نتیجه برسد اما در نهایت متوجه شدیم که آنها را با قاتلان و زورگیران هم بند کرده اند."


وی تصریح می کند: البته به لحاظ جامعه شناسی همین هم باید بررسی شود که فقر وقتی بیداد می کند دزد و زورگیری هم رواج می یابد، و من هم نمی خواهم به بعد اجتماعی این ماجرا ورود پیدا کنم ولی اعتراض مان این است که چرا یک هنرمندی که یک آواز خوانده که خیلی هم خوب توانست وضعیت موجود در ایران را از طریق همین آواز منعکس کند و از زبان مردم هم آواز خوانده است چرا باید با کسانی که قتل و دزدی مرتکب شده اند در یک بند باشد؟ به چه جرمی یعنی فعلی که برادرم انجام داده است متناسب است با حکم مجازاتی که برایش در نظر گرفته اند؟


وی می گوید اگر مسولین نمی دانند در این زندان ها چه خبر است و به مردم چه می گذرد این عذر بدتر از گناه است و اگر می دانند که چه خبر است خب این جنایت است.


وی در مورد پیگیری های قضایی خود به منظور ملاقات با آریا آرام نژاد می گوید: ما وقتی رفیتم دادستانی، آقای اکبرزاده معاون دادستان می گوید آریا از نظر ما یک زندانی عادی است و نیازی به نامه ما برای ملاقات نیست اما وقتی می رویم زندان می گویند برای این جور زندانی ها نیاز به نامه دادستان است و دوباره بر می گردیم دادستانی می گوید شاید سازمان زندان ها یک قانون خاص خودش را داشته باشد، این یک بام و دو هوا یعنی چه؟ الان یک الف بچه هم می فهمد که سازمان زندان ها زیر نظر دادستانی دارد کارهایش را انجام می دهد، یعنی ما را میان زندان و دادستانی به همدیگر پاس می دهند و این رفتار ها واقعا برای تحقیر کردن است. برخوردهایی با ما می کنند که فقط در شان خودشان است.


برادر آریا آرام نژاد ادامه می دهد: شاید درست نباشد که این را بگویم ولی من دوست ندارم به شخصیتم به حرمتم اینطوری توهین کنند. هیچ طلبی از این انقلاب ندارم ولی من هم برای این کشور جبهه رفتم، جانباز شدم ولی اگر گوش کری در میان مسولان هست که حرف های ما را نمی شنوند می خواهم از این فرصت استفاده کنم و بگویم حداقل این فریاد بلند را بشنوند که نیروهای جبهه رفته و جانباز هیچ طلبی از انقلاب ندارند ولی دوست داشتند یک وضعیت بهتری برای مردم رقم می خورد.


مهدی با اشاره به اینکه مسولان اصلا پاسخگو نیستند می گوید: در مملکتی که جرم سیاسی هنوز تعریف نشده یک جوان هنرمند را با قاتلان هم بند می کنند و بعد خانواده ها نمی دانند از چه کسی باید بخواهند که به این وضعیت رسیدگی کنند از رییس جمهور؟ ایشان که اصلا کاره ای نیست، از رییس قوه قضاییه یا از رهبری جمهوری اسلامی؟ خیلی سخت است وضعیتی که خانواده ها تحمل می کنند …


وی در عین حال تاکید می کند که آریا آرام نژاد جوانی است که نمی تواند مشکلات مردم را ببیند و سرش را پایین بیاندازد، او دچار هیجانات هم نیست بلکه با احساس مسولیت وضعیت اجتماعی و سیاسی را دید و آوازی را خواند حالا سوال اینجاست آیا مسولان به جای شنیدن درد دل های مردم باید بزنند توی سرشان؟ حرف من فقط آریا نیست صحبتم این است که اینها چرا حرکات شفاف مردم را تحمل نمی کنند؟


برادر این هنرمند دربند با اشاره به وضعیت سایر زندانیان سیاسی شهرستان بابل می گوید: آقای شهیری یکی از نیروهای فرهنگی کشور است که در استان مازندران خیلی ها ایشان را می شناسند، آقای دکتر سروش، آقای میری، اینها از چهره های فرهیخته و سرشناس استان مازندران هستند و مردم اینها را می شناسند ولی وقتی می بینند که مملکت دارد با فرهیختگان شان چنین برخورد می کنند که به خاطر عملکردشان باید زندانی باشند طبیعی است که نگران می شوند.


مهدی آرام نژاد که خودش از چهره های شناخته شده شهرستان بابل است می گوید: هیچ نسلی دوبار انقلاب نمی کند مرحوم جلال آل احمد می گفت انقلاب سم است اما متاسفانه یک عده ای در درون نظام هستند که از اراده مردم سو استفاده کردند و می خواهند جامعه را به بحرانی بکشانند که ما یک سم دیگری بخوریم و یک انقلاب دیگری انجام دهیم. شاید سن شما کم باشد و به خاطر نیاورید که بهترین نیروهای کشورمان یا شهید شده اند و یا اعدام شده اند. من فکر نمی کنم جامعه ایرانی یک حرکت شتابنده و یک انقلاب دیگری که در یک دوره ای به اصطلاح کاربرد داشت را برتابد. اگر در بین مسولان کسی هست که می فهمد و این مسائل را درک می کند، اجازه ندهد در داخل این نظام کاری کنند تا مردم اینگونه برانگیخته شوند، باور کنید موج عظیمی از مردم مخالف اند.


وی با اشاره به وضیعت بیماری آریا آرام نژاد می گوید: برادرم قرص قلب مصرف می کند و دکتر ایشان هم این موضوع را تایید کرد که ایشان از نظر قلبی دچار بیماری هستند و ما واقعا نگران هستم و اصلا نمی دانیم چه بکنیم، اگر با همه این اوصاف او بمیرد به مرگ طبیعی نمرده است بلکه مسئولان جمهوری اسلامی خودشان باید مسولیت مرگ برادرم را بپذیرند. ما نگران هستیم. فردا نگوئید به مرگ طبیعی مرده است. این حرفم خطاب به مسئولانی است که پس از هر فاجعه اعلام می کنند ما نمی دانستیم. هر چند ندانستن وضع امنیتی عذر بد تر از گناه است.


iran#

اولین ساخته آنجلینا جولی در سارایوو به نمایش درآمد


اولین ساخته آنجلینا جولی در سارایوو به نمایش درآمد
http://www.bbc.co.uk/persian/arts/2011/12/111223_l41_cinema_jolie_sarajevo_screened.shtml

'سرزمین خون و عسل'، نخستین اثر آنجلینا جولی در مقام کارگردان که روایتی از جنگ بوسنی است، برای نخستین بار در سارایوو به نمایش درآمد.

این فیلم جنجالی داستان عاشقانه یک زن مسلمان و یک مرد صرب را در دوره ای که جنگ داخلی، پایتخت بوسنی را ویران کرده بود روایت می کند.


'سرزمین خون و عسل' واکنش های متفاوتی را بین تماشاگران بوسنیایی برانگیخته است؛ برخی از آنها گفته اند که این فیلم تصویر واقع گرایانه ای از حوادث آن سال ها ارائه داده است.

عده ای دیگر گفته اند که از نظر احساسی نتوانسته اند فیلم را ببینند چرا که برای آنها یادآور وحشت آن ایام بوده است.

یک تماشاچی به خبرگزاری فرانسه گفت: "این فیلم خیلی واقع گرایانه و اثرگذار است و تماشایش برای کسی که در طول جنگ در اینجا بوده، سخت است. من خیلی احساساتی هستم."

تماشاچی دیگری گفت: "زبانم بند آمده. حالم بد شده. وقتی نارنجک ها در فیلم منفجر می شد، فکر می کردم که جنگ هنوز در جریان است."

فیلم آنجلینا جولی اوایل سال میلادی جاری در سارایوو سروصدای زیادی به پا کرد چون رسانه های محلی این گونه عنوان کرده بودند که فیلم روایتگر عشق یک قربانی مسلمان تجاوز به تجاوزکننده صربش است.

گزارش ها سرانجام سبب شد که انجمن زنان قربانی جنگ به این فیلم اعتراض کند و آنجلینا جولی مجوز ساخت فیلم در این کشور را به این دلیل که فیلمنامه را به دولت ارائه نداده بود، از دست داد.


زانا مرجانویک و گوران کاستیک در فیلم 'سرزمین خون و عسل' بازی می کنند


با وجود اینکه آنجلینا جولی بعدتر موفق به دریافت دوباره مجوز شد ولی بیشتر قسمت های فیلم در مجارستان فیلمبرداری شده است.

'سرزمین خون و عسل' داستان زوجی به نام های دنیجل و آجلا را روایت می کند که پیش از جنگ با هم رابطه داشته اند و بار دیگر با یکدیگر رو به رو می شوند - اما این بار آجلا در یک بازداشتگاه صرب که فرماندهی آن با معشوق سابقش است زندانی شده است.

این فیلم صحنه های خشونت باری از تجاوز، اعدام و سایر جنایت های جنگی را به تصویر می کشد.

آنجلینا جولی اجازه داده است که این فیلم به مدت یک هفته در پایتخت بوسنی به نمایش در آید. 'سرزمین خون و عسل' در فوریه سال ۲۰۱۲ در سینماهای بوسنی و سایر کشورهای این منطقه به نمایش عمومی در خواهد آمد.

بیشتر مخاطبان سارایوویی مسلمانان بوسنی بوده اند. بیش از ۱۰۰ هزار نفر در طول جنگ داخلی بوسنی بین سال های ۱۹۹۲ تا ۱۹۹۵ کشته شدند.

برخی از صرب های بوسنی خواهان توقیف فیلم شده اند، آنها گفته اند که این فیلم از آنها افرادی شرور به تصویر می کشد؛ ولی برخی دیگر گفته اند که می خواهند فیلم نمایش داده شود.

نیلدجکو زلنویک، مدیر مرکز فرهنگی بخش صرب نشین سارایوو گفت: "من با هر گونه توقیف آثار هنری مخالفم."

او گفت: "زمان و مخاطبان قضاوت نهایی را خواهند کرد."

این فیلم به دلیل "به تصویر کشیدن مسائل اجتماعی" مورد تقدیر انجمن تهیه کنندگان آمریکا قرار گرفته است و در مراسمی در ژانویه ۲۰۱۲ جایزه استنلی کرامر را دریافت خواهد کرد.

'سرزمین خون و عسل' همچنین نامزد جایزه گلدن گلوب در بخش بهترین فیلم غیرانگلیسی زبان شده است.



iran#

جايگاه واقعی روسيه در عرصه جهانی


جايگاه واقعی روسيه در عرصه جهانی
ال پسين، خبرنگار صدای آمريکا در لندن
http://www.voanews.com/persian/news/Russia_World-2011-12-23-136133288.html

اتحاد جماهير شوری ۲۰ سال پيش با سقوط خود تعادل جغرافيای سياسی جهان را تغيير داد. آثار ناشی از سقوط اتحاد شوروی در دو دهه اخير، قابل توجه هستند.

اتحاد شوروی با سقوط خود به عصر يک ابرقدرت استعمارگر، پايان داد. روسيه، بخش به جا مانده از شوروی، همچون سلف خود، قادر نيست مانند گذشته حلقه ای از متحدان جهانی را برای خود، ايجاد کند.

جيمز نيکسی، کارشناس مسائل روسيه و عضو انجمن مطالعات چاتم هاوس در لندن، می گويد: روسها هنوز تلاش می کنند به نحوی خود را با شرايط جديد وفق دهند. اما آن روزها گذشت، روسيه بايد اين واقعيت را قبول کند که دوران امپراطوريش به سر رسيده و ديگر حوزه نفوذی وجود ندارد که کسی بخواهد به آن، وارد شود.

روسيه در حال حاضر به شدت تلاش می کند تا در امور بين المللی جايگاه خاصی برای خود بوجود بياورد. به همين منظور چندی پيش به سازمان تجارت جهانی پيوست، حرکتی که به قول آناتولی چوبياس، نماينده روسيه در اين سازمان، نخستين گام در جهت ايفای نقشی ممتازتر در صحنه بين المللی، به شمار می رود.

آناتولی چوبياس می گويد: روسيه بعد از پشت سر گذاشتن يک صد سال تاريخ پيچيده، از انقلاب بلشويکی گرفته تا انقلاب دموکراتيک سال ۱۹۹۱، به تدريج دارد به جهان متمدن، بر می گردد.

روسيه با ايفای يک نقش سازنده تر مانند برخورد با برنامه اتمی کره شمالی، به احتمال زياد رضايت غرب را بدست خواهد آورد.

از زمان فروپاشی اتحاد شوری، تحولات زيادی در جغرافيای سياسی جهان بوجود آمده است. چين اکنون در رديف کشورهای مقتدر اقتصادی جهان قرار دارد. قلمرو اتحاديه اروپا به جمهوريهای سابق شوروی گسترش يافته و چه بسا در آينده، روسيه را نيز به جمع خود بپذيرد.


iran#

پنجشنبه، دی ۰۱، ۱۳۹۰

«اسب جنگی» آخرین ساخته اسپیلبرگ


«اسب جنگی» آخرین ساخته اسپیلبرگ
http://www.voanews.com/persian/news/Speilburg_NewMovie-2011-22-12-136064918.html

«اسب جنگی» یک درام تکان دهنده جدید به کارگردانی استیون اسپیلبرگ است که جوایز متعددی از جمله بهترین فیلم گلدن گلوب و فیلم منتخب منتقدین را از آن خود کرده است.

فیلم «اسب جنگی» براساس یک نمایشنامه موفق در باره یک اسب سواره نظام بریتانیایی در زمان جنگ جهانی اول ساخته شده است.

داستان این فیلم در سال ۱۹۱۲ در مزارع جنوبی انگلستان شروع می شود. یک کشاورز کره اسبی را از یک حراجی محلی خریده و به خانه می آورد و یک رابطه عمیق میان این حیوان سرزنده و آلبرت، پسر نوجوان کشاورز شکل می گیرد.

این کره اسب که توسط آلبرت، «جویی» نامیده می شود، به یک توسن باهوش و نیرومند تبدیل می شود و با روشن شدن آتش جنگ جهانی اول در اروپا، سواره نظام بریتانیا به دنبال تصاحب چنین اسبهایی است.

«جویی» به جنگ فرستاده می شود و بلافاصله آلبرت برای بازگرداندن آن در پی اسب روانه می شود.

نمایشنامه «اسب جنگی» بر گرفته از یک رمان تاریخی است که توسط خیمه شب بازان و عروسک های عظیم ساخته آفریقای جنوبی به اجرا گذاشته می شود. اسپیلبرگ پس از تماشای این نمایش بر آن شد که از روی آن فیلم بسازد.

اسپیلبرگ در این باره می گوید: «بیشتر تماشاچیان این نمایش درباره مهارت بی نظیر خیمه شب بازها در کنترل اسب های ساختگی سخن می گویند. ولی من به شدت تحت تاثیر این نمایش قرار گرفتم. شیوه داستان سرایی افرادی که این نمایش را از روی کتاب مایکل مورپورگو بازنویسی کردند من را به شدت مجذوب خود کرد.»

در کتاب، داستان از زبان «جویی» حین نبرد در خطوط مقدم جبهه بازگو می شود. ولی در نمایشنامه، داستان از زبان آلبرت و دیگر انسان ها بازگو می شود زیرا اسپیلبرگ این نحوه داستان سرایی را برای ساخت فیلم مناسب تر دیده است: «به محض این که جویی شروع به سخن گفتن کند، مخاطب دچار ناباوری می شود و دیگر ممکن نیست داستان را با زندگی شخصی خود مقایسه کند و یا ارتباط عمیقی با داستان بر قرار کند.»

با اینکه نبردهای دلخراش جزیی از داستان این فیلم را تشکیل می دهند، اسپیلبرگ این فیلم را یک فیلم جنگی نمی داند.

او می گوید:«من این فیلم را یک داستان عاطفی میان انسان و اسب می دانم. داستانی سرشار از امید های بزرگ و روابط عمیق که این اسب با سایر شخصیت ها، چه آلمانی و چه بریتانیایی، به وجود می آورد. در جریان سفر پرماجرای این اسب که یک ادیسه از تجارب بقا در جنگ است، جنگ تنها یک پس زمینه برای خلق درام است. جنگ جهانی اول هرگز دلیل ساخت این فیلم نبود.»

با این حال «جویی» برای بسیاری از افراد نماینده ۸ میلیون اسبی است که در جنگ جهانی اول در کنار انسان ها جنگیدند و کشته شدند. یادگار دورانی که هنوز ماشین آلات و زره پوش جای اسب را در سواره نظام ارتش نگرفته بود.



iran#

فرانسه: سينه های مصنوعی شرکت «پالی ايمپلنت» معيوب است


فرانسه: سينه های مصنوعی شرکت «پالی ايمپلنت» معيوب است
http://www.voanews.com/persian/news/Artifical_Breast-2011-12-22-136057653.html

نزديک به ۳۰ هزار زن در فرانسه و شايد دهها هزار زن ديگر در سراسر جهان احتمالاً مجبور خواهند بود سينه های مصنوعی خود را که معيوب تشخيص داده شده اند، از بدن خود خارج کنند.

به گفته مقامات فرانسه، مسؤلان بهداشتی دريافته اند که سينه های مصنوعی ساخت يکی از شرکتهای فرانسه موسوم به «پالی ايمپلنت» از نوع سيليکونی است که مواد آن طبق مقررات و روشهای پزشکی، تهيه نشده است.

به گفته مقامات، به دليل نوع سيليکون به کار رفته در سينه های مصنوعی ساخته شده اين شرکت فرانسوی، مصنوعات اين شرکت از بازار خارج شده اند.



iran#

چهارشنبه، آذر ۳۰، ۱۳۹۰

آزمایش واکسن «اچ آی وی» ساخت پژوهشگران کانادایی روی انسان


آزمایش واکسن «اچ آی وی» ساخت پژوهشگران کانادایی روی انسان
http://www.voanews.com/persian/news/AIDSVaccine_Canada-2011-21-12-136013293.html

برای اولین بار در تاریخ پیدایش ویروس «اچ آی وی»، پژوهشگران کانادایی، واکسن «اچ آی وی» را برای بیماری ایدز تولید کرده اند که از سوی «سازمان غذا و داروی ایالات متحده» تایید شده و مجوز آزمایش آن بر روی انسان صادر شده است.

این خبر روز سه شنبه ٢٩ آذر ماه، در دانشگاه «وسترن انتاریو» کانادا اعلام شد.

دکتر چیل یانگ کانگ، پژوهشگر و استاد دانشکده پزشکی و دندان پزشکی «شولیک» اعلام کرد:«ما برای رسیدن به این مرحله با چالش های بسیاری روبرو شدیم. این نخستین بار است که من برای آزمایش این واکسن روی انسان رضایت کامل و اطمینان خاطر دارم.»


دانشمندان دانشگاه «وسترن انتاریو» که تحت حمایت مالی شرکت سرمایه گذاری دارویی به نام «ساماگن» هستند، این واکسن را از طریق اصلاح ژنتیکی ویروس کشته شده پرورش داده اند.

به گفته پژوهشگران، این واکسن در آزمایش های نخستین، ایمنی بسیار بالایی در برابر ویروس ایجاد کرده است و تاکنون استفاده از آن هیچ عارضه جانبی نداشته است.

دکتر کانگ می گوید:«تایید سازمان غذا و داروی ایالات متحده برای آزمایش کلینیکی این واکسن بر روی انسان نقطه عطف بسیار مهمی برای ما است. زیرا احتمال دارد این واکسن با جلوگیری از ابتلای انسان به بیماری ایدز جان میلیون ها نفر را در سراسر جهان نجات دهد.»

وی می گوید:« تا کنون سه روش کلینیکی برای تولید واکسن «اچ آی وی» امتحان شده است که همگی از ویروس زنده برای تولید واکسن استفاده می کردند. هیچ کدام از پژوهشگران تا به حال روش ما یعنی استفاده از ویروس کشته شده، را به کار نگرفته بودند.»

واکسن «SAV001» ، در حال حاضر سه مرحله آزمایشات کلینیکی انسانی را پیش رو دارد.

در مرحله نخست که در ماه ژانویه سال ٢٠١٢ آغاز خواهد شد، این واکسن بر روی ٣٠ نفر داوطلب مبتلا به ایدز آزمایش می شود و عوارض جانبی آن مجدداً محاسبه خواهد شد.

در مرحله بعدی این واکسن بر روی ٦٠٠ انسان سالم (اچ آی وی منفی) که به شدت در معرض ابتلا به ویروس ایدز قرار دارند، آزمایش خواهد شد تا واکنش سیستم ایمنی بدن انسان به واکسن اندازه گیری شود.

در مرحله سوم، تاثیر این واکسن بر روی ٦ هزار نفر داوطلب سالم که احتمال ابتلا به بیماری ایدز در آنها بسیار بالا است، آزمایش خواهد شد.




iran#

یکشنبه، آذر ۲۷، ۱۳۹۰

شیفت های غیرمتعارف باعث انزوای اجتماعی کارمندان و سالمندان می شود


شیفت های غیرمتعارف باعث انزوای اجتماعی کارمندان و سالمندان می شود
http://www.voanews.com/persian/news/world/SHiftWorkers_SocialExpluctions-2011-17-12-135793418.html

نتایج یک تحقیق جدید در بریتانیا حاکی است افرادی که در شیفت های غیرمتعارف کار می کنند، با محرومیت های اجتماعی مواجه می شوند.

این تحقیق می گوید افرادی که نسبت به دیگران، برنامه کاری هفتگی متفاوتی دارند، به ویژه آن دسته از کارمندانی که آخر هفته ها و شیف شب کار می کنند، زمان کمتری را به گفتگوی مستقیم با دیگران و یا لذت بردن از مناسبات اجتماعی و معاشرت می گذرانند.

در بخشی از این گزارش خاطرنشان شده است افراد شب کار، شش ساعت و ۴۵ دقیقه و افرادی که روزهای آخر هفته کار می کنند فقط حدود پنج ساعت را صرف معاشرت های اجتماعی می کنند. این در حالی است که افرادی که ساعات کاری عادی دارند، هشت ساعت فعالیت اجتماعی دارند.

دکتر مت بانز، یکی از پژوهشگران اصلی این پروژه تحقیقاتی می گوید: «مشارکت در فعالیت های خاصی همچون ورزش، هنر، کار داوطلبانه و یا شبکه های اجتماعی نوعی حس تعلق به جامعه را به افراد القا می کند. تحقیقات ما نشان می دهد که افراد مسن تر و آن هایی که ساعات کاری غیرمعمول دارند، برای مشارکت در چنین فعالیت هایی با موانعی روبرو هستند.»

این پژوهش همچنین دریافته است که افراد مسن تر برای مشارکت در فعالیت های اجتماعی با موانعی روبرو هستند. بیش از یک میلیون نفر از جمعیت سالمند به دلیل بازنشستگی، از دست دادن همسر و یا بیماری مناسبات اجتماعی ضعیف دارند و از فعالیت های اجتماعی محروم می شوند.

براساس نتایج این تحقیقات، سالمندان به طور متوسط یازده ساعت از روز و در روزهای آخر هفته ده ساعت و نیم را تنها سپری می کنند.

نویسندگان این گزارش تحقیقی معتقدند که دولت محلی و سازمان های خیریه باید دسترسی این دو گروه یعنی کارمندان شیفتی و سالمندان را به سازمان ها و نهادهای اجتماعی تسهیل کند.

آقای بارنز می گوید دولت های محلی می توانند مجموعه های تفریحی عمومی و خدمات حمل و نقل عمومی را به فعالیت بیست و چهار ساعته ترغیب کنند و سازمان های خیریه نیز هنگام ترتیب دادن کلوپ های اجتماعی، کارگران شیفتی و شهروندان سالمند را در نظر داشته باشند.

این پژوهش که به محرومیت اجتماعی در بریتانیا می پردازد، با بودجه « شورای پژوهش اجتماعی و اقتصادی» و توسط محققان «مرکز ملی تحقیق اجتماعی» انجام شد.


iran#

واتسلاو هاول ناراضی سرشناس دوران کمونيسم درگذشت


واتسلاو هاول ناراضی سرشناس دوران کمونيسم درگذشت
http://www.radiofarda.com/content/f4_vaclav_havel_died_75_years_cezch/24425655.html

واتسلاو هاول، رييس جمهوری پيشين چک و از ناراضيان سرشناس دوران کمونيسم در چکسلواکی روز يکشنبه در سن ۷۵ سالگی بر اثر ابتلا به بيماری تنفسی درگذشت.

بر اساس گزارش رسانه های جمهوری چک، سخنگوی آقای هاول و پيتر نشاس، نخست وزير اين کشور، خبر مرگ آقای هاول را تاييد کردند.

سابينا دانسکووا، سخنگوی رييس جمهوری پيشين چک، گفت که هاول يکشنبه صبح در خانه ييلاقی خود در شمال اين کشور درگذشت.

وی در سال های اخير با مشکلات زيادی در زمينه سلامتی خود روبرو شده بود و به دليل سابقه طولانی کشيدن سيگار و همچنین حبس در زندان های دوران کمونیسم، به ناراحتی شدید تنفسی مبتلا شده بود.

آقای هاول در ۱۲ ژانويه سال ۲۰۰۹ در بيمارستان بستری شد و تحت عمل جراحی حلق قرار گرفت.

واتسلاو هاول، نمايش نامه نويس و از ناراضيان سرشناس چکسلواکی بود که از رهبران «انقلاب مخملی» اين کشور به شمار می رفت و در اين کشور به قهرمان ملی تبديل شده بود.

مبارزات وی و ساير ناراضيان سبب شد تا در جريان يک انقلاب آرام و بدون خونريزی، به چهار دهه دوران سلطه بی رحمانه کمونيسم در چکسلواکی پايان داده شود.

وی در سال ۱۹۸۹و پس از سقوط کمونيسم به رياست جمهوری چکسلواکی انتخاب شد و اين کشور را به سمت دمکراسی و بازار آزاد هدايت کرد.

واتسلاو هاول همچنين نقش مهمی در جدايی مسالمت آميز جمهوری چک و اسلواکی در سال ۱۹۹۳ ايفا کرد.



iran#

نیک آهنگ کوثر-مدیر عامل گوگل: ایرانی‌ها تهدید بزرگ آینده در فضای سایبری هستند


برای ويديو ضميمه مقاله روی لينک زير کليک کنيد
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Z4f8UEHKZIs

مدیر عامل گوگل: ایرانی‌ها تهدید بزرگ آینده در فضای سایبری هستند
۲۶ آذر ۱۳۹۰
نیک آهنگ کوثر
لينک منبع

به دنبال طرح این ایده که ممکن است ایران توانسته باشد هواپیمای تجسسی بدون سرنشین آمریکا در شرق ایران با هک کردن سیستم رایانه‌ای‌اش فرود آورده باشد، مدیر عامل گوگل به سی‌ان‌ان گفت ایران را نباید دست کم گرفت و ایران تهدید بزرگ آینده در فضای سایبری است.

در طول سال‌های اخیر، هکر‌های ایرانی حملت گسترده‌ای به سایت‌های تاثیر گذارکرده‌اند. اما فرود آوردن یک هوپیمای بدون سرنشین ایرانی با توجه به ادعاهای دولت ایران، حساسیت‌ها مجدد روی توان «سایبری» ایران بیشتر شد.

اریک اشمیت، مدیر عامل گوگل به سی‌ان‌ان گفت که نباید ایران را دست کم گرفت

.اشمیت گفت: همیشه نگرانیم که ایرانی‌ها به نحوی توانسته‌اند کدهای پنهان را در فضای مجازی بشکنند. این مقام ارشد گوگل گفت ایرانی‌ها به دلیلی که هنوز فهمیده نمی‌شود، در جنگ سایبری مستعد هستند

اشمیت گفت که ایرانی‌ها اخیرا تواسنته بودند مسیر ترافیک اینترنت دانمارک را به سوی ایران منحرف و دوباره به سرجای اول برگردانند.به نظر او، این کار برای آزمایش سیستم اینترنت دانمارک بوده و ایران ممکن است برای درک بهتر ضعف‌های ساختاری اینترنتی کشورها چنین کاری کرده باشد.


iran#

جمعه، آذر ۲۵، ۱۳۹۰

بحثي در مورد برهنه شدن علیا ماجده المهدي


بحثي در مورد برهنه شدن علیا ماجده المهدی دختر بلاگر مصری با شرکت چند فعال جنبش زنلن ايران

http://www.youtube.com/watch?v=JDGT5yUkvGg




iran#

آی میدان [التحریر] -- عایده الایوبی (زیرنویس فارسی)


ايميل فورورد شده

آی میدان [التحریر] -- عایده الایوبی (زیرنویس فارسی)
http://www.youtube.com/watch?v=dyaWLSCgo6c





iran#

در امتداد تقاضای گزارشگران برای حمایت از رضا شهابی


در امتداد تقاضای گزارشگران برای حمایت از رضا شهابی: پشتیبانی صدها تن از فعالین سیاسی , اجتماعی و فرهنگی

http://www.gozareshgar.com

ماجرای رضا شهابی و اعتصاب غذای او درد و زخمی است بر پیکر مردم ستمدیده کشورمان که با حضور رژیم جمهوری اسلامی درمانی بر آن نیست. پر واضح است که حاکمان نه تنها در پی حل معضلات و رنج روز افزون کارگران و زحمتکشان کشورمان نیستند بلکه تلاش دارند که هر صدای حق طلبانه را در نطفه خفه کنند. در پی فراخوان بخشی از هواداران جنبش کارگری در ایران, سایت گزارشگران نیز در امتداد پشتیبانی از رضا شهابی و آزادی بی قید و شرط وی از فعالین سیاسی, اجتماعی و فرهنگی درخواست کرد که بار دیگر اعتراض خود را به سیاست های ضد کارگری جمهوری اسلامی بیان دارند. پر شمار فعالین سیاسی, فرهنگی و اجتماعی با ارسال نامه ها و نظرات خود از این اقدام حمایت کردند که لیست اسامی آنها را در زیر می بینید.

با سپاس فراوان از همه شما

با تشکر از شکوه میرزادگی - سایت پیک ایران - حسین نقی پور - احمد صبوری - کورش عرفانی - پرویز داورپناه - نظام جلالی

گزارشگران

اسامی افراد:

شهلا صفائی

جواد دادستان

شهاب شکوهی

فریبا ثابت

مژده ارسی

همایون ایوانی

سیاوش محمودی

فرخ قهرمانی

فیروز مستعان

محمود خلیلی

ثریا ضرغام

حسن حسام

نظام جلالی

رضا بی شتاب

داریوش افشار

حسین نقی پور

بینا داراب زند

ابراهیم آوخ

امین بیات

علی یحیی پور سل تی تی

آینده آزاد

بهروز ناصری

حسن نایب هاشم

پویان انصاری

مهران سیرانی

کورش عرفانی

بیژن افتخاری

کامران مهرپور

منوچهر تقوی بیات

بهروز فراهانی

کامران الوند

کورش نژاد

حمید محوی

مریم افشاری

اکبر حاج بابائی

شکوه میرزادگی

بهرام رحمانی

هایده درآگاهی

یزدان خدابنده لو

ابراهیم شیری

پرویز داورپناه

بهروز سورن

ح ریاحی

ی صفائی

هیمن محمودی

تراب مستوفی

عاطفه اقبال

مهدی برزین

آذر ناصری

پروین ریاحی

عباس منصوران

جعفر مرزوقی ( برزین آذرمهر )

سام قندچی

سعید جعفری

بهرام چوبینه

علی دروازه غاری

شاهین انزلی

نیکی میرزائی

جمشید صفاپور

صدیق جهانی

انور میرستاری

پرویز میرمکری

ندا نوآور

فرهاد شعبانی

سیامک مویدزاده

یوسف زرکار

فرهنگ قاسمی

مهناز قزلو

علی طایفی

نهاد ها:

انجمن دفاع از زندانیان سیاسی و عقیدتی در ایران - پاریس

گاهنامه هنر و مبارزه ( تاتر بی نوایان ) پاریس

بنیاد ازادی اندیشه و بیان

فدراسیون ارو پرس

حلقه استکهلم

کمیته دفاع از آزادی و برابری در ایران – وین

رسانه ها:

رادیو آوا

سایت گفتگوهای زندان

http://www.dialogt.org/

راه کارگر خبری

http://www.rahekaregarnews.com

سایت رنگین کمان

http://www.rangin-kaman.org/v1/

سایت اندیشه های نوین و مترقی

http://andishehnovin.blogspot.com/

سایت حزب سوسیال دمکرات ایران

http://www.spiran.com

سایت لجور

http://www.lajvar.se

سایت ایران گلوبال

http://iranglobal.info

سایت آینه روز

http://www.ayenehrooz.com

وبلاگ احترام آزادی

http://ehterameazadi.blogspot.com

وبلاگ رضا بی شتاب

http://rezabishetab.blogfa.com

وباگ نی لبکهائی که انسان را سرودند

http://mahnazghezelloo.blogspot.com

سایت دگرگونی

http://www.degarguny.com

سایت گزارشگران

http://www.gozareshgar.com

وبلاگ خبری گزارشگران

http://gozareshgaran1.wordpress.com

…………………

لیست صدها نفری دریافتی در حمایت از متن فراخوان

احمد صبوری

مجید نیک مرام

پویا قمصری

جلال غفاری

آتوسا قاضی مقدم

الهه بهرانی

اردوان نادری شهرکردی

حسین داهیانی

منیره حاجیان سه پله

فرید هزارخانی

مجید نوربخش

شهاب زارعی

مسعود خراط پور

بهنام هاشمیان

مهین افتخاری

سینا هلاگوئی

برهان پورهرمزان

بابک دهخدا

سهیلا پناهیان

پروانه میرطاهری

پریوش میرطاهری

سیامک شیوا

سیمین موسوی

ساسان محمودی

مجید جوادزاده

رکسانا موسوی نژاد

برزو جوانمرد

منوچهر رحیمی

ثریا شهابی

بهرام قلعه دار

کیوان محسنی

توران قدسی زاده

مهدی صاحب زمانی

مرتضی فهیمی سبلان

هومن رهنما

جواد شریفیان

بهمن اقبالی

بیتا عباسی

نگار میر صادقی

تارا همامی

ایمان شاکری

ماندانا برخوردار

اقدس صالح زاده

مانی سبزه پرور

مرتضی حیدرپور

فرزین پرهام

شکوفه اخوان ترشیزی

سیروس عنایتی

حسین رفیع

مهران آقائی

شهین محمد خانی

اسفندیار یحیائی

ابراهیم احمدی ساوجبلاغی

نوشین عباس زاده مرجانی

آنیتا نکونام

مهدی فاطمی

سرور سایه

عاطفه معینی

عنایت محسنی

نجمیه آهی

آزیتا دری

سهیلا جوادزاده

شهروز راسخ

نوذر میرفخرائی

سارا حکمت

جعفر قانع

مجتبی موسوی نسب

سپهر محمدی

علیرضا قنبرپور

رسول حاجی زاده

ضیاء سرفراز

سارا پور محمدی

توران مکری

رامش ابطحی

سیروس شریعت

مازیار کریمی

محمود عصار

قربانعلی معیری

موسی حاجیان

هاشم عبدالهی هریسی

سهیل یزدانی

منیژه حیدریان

سوسن فرخزاد

ماندانا طهماسبی

محمد رضا داغیانی

سیما معرفت

نرگس راغفر

مرتضی شریعتی

رضا علومی

محسن اقتدارمنش

کیان طاهری

رضوان معماران بنام

امیر حسین فرهوشی

بهنام کارگرنوین

نوید اسلامی

ساناز رشتچی

غفور حاجبی

محمد حشمتی اردکانی

هوشنگ براهنی

قاسم بهرامی

فربن خرم

قادر رضوانی

ارژنگ سورکی

محسن کامران دستجردی

حمید رضا حکیمان

مجید حلمی

بیوک حسنوند

سیامک بهائی پور

احمد رئیس زاده

حسین دماوندی

مهری سلاحی

زهره ثابت

پوران توکلی

شروین حکیمی

پریوش بزار

پرنیا قاسم زاده

حسین سرمدی

ماندانا قاسم زاده

رضا رفیعی

ارسلان مفیدی

شهره ارفع

خسرو ارفع

نیکو حکمت

حمید رضا طلوعی

فریبرز فرجاد

پوران دماوندی

الهه قوچانی

کوهیار پنجه شاهی

غلامحسین حاج شفیعی ها

کیان علوی تبار

مهدی سیادتی

تورج نمازیان

شراره زرافشان

شکوفه طاهریان

توران اشتری

بابک اطهری

ساناز مظفریان

حسین کامکار

اکرم کامیابی

حمید رضا جهرمی

عباس جاسمی

کاظم قدیری

تهمینه براتی

امید دبیری فرد

شاهین هدایتی

پوران شامبیاتی

رضا شهاب رضوی

عبدالحمید کلانتر نیستانکی

اردوان شفیعی

سوسن اعظمی

فریبا معمارپور

پوریا زادهوش

ناصر عظیمی

نظام پیرزاده جهرمی

امید سیدی

رضا طالب زاده

جواد ظروفچیان

دامون بختیاری

پروین تاجبخش

کیوان شاهمرادی

رامین نفیسی

مجتبی سلیمانی

نگین اردلان

گلرخ طاهر زاده

کیوان برومند

مجید عسگری زاده

فرهاد شایگان

حسین کیانی

جعفر بطحائی

محمد جوادی درکه

سیاووش انتظامی

حمیرا نکوصفت

رحمت الله علیزاده

نوشین پور یزدانی

مهدی شجاعی

ملوک میرفندرسکی

حمید رضا دانشجو

صبا پایان

عبدالله عظیمی

بیتا آذر

المیرا کلاه دوزان

حامد گازری

رحمان خوشروان

سمیرا آشتیانی

ناصر حسین پایدار

سیما همدانیان

رفعت دیانت

محمود ولدبیگی

هدایت سیفیان

اسدالله افدرنیا

امید مستعانی

اسفندیار رحمانی

رضا کرمانی

حسین قیاسی

رودابه شمشکی

سمیرا اصفهانی

قربانعلی دریاباری

قاسم پایور

مهرداد موسوی

منوچهر بابا علی رحیمی

سهیل کاظم زاده

ثریا شمس آبادی

مهناز حجت پناه

نوید محدثی

عثمان احمدی

کیکاوس شعبانی

هادی بهزادی

کوروس پاشائی

ویدا شجاعت

زهرا سده ای

هرمز راتق

توران نوری

نازیلا پناهیان

هرمز نکوکار

رویا جهان بیگلو

گودرز طالب زاده

تقی امانی

ونداد فرهنگی

سهیل ارفعی

کامیار اعتمادی

جواد کاظمی میاندوآب

منوچهر مسعودی

رزا خسروی

محمد رضا انفرادی

عماد موقوفه

شهین بهکیش

نادر یزدخواستی

مجید محتشم

ماهرخ شجاعیان

ثریا تابش

طوبی پناهی

محمود تشید

روزبه سراج

مهدی میرهاشمی

جلال ارمغانی

دلارام خدنگ

حشمت حکیم زاده

منیره امیدی

سینا بشیریه

فروهر نیکنام

کامران تهرانی

سینا قهرمانی

ماهرخ مدنی

فاطمه مسلمی زاده

سمیرا تاجیک

سمین پرورش

امیر حسن پور

مرسده احمد زاده

عیسی برادران

عاطفه بازرگانی

فرود آبکناری

حسام زارع

ارسلان دبیری

اسکندر فتاحی

شهریار افتخاری

حسین دقیق همدانی

حسام حسینی

محسن انتظامی

ابراهیم نوین

کوروش رفعت

ناهید مفتاحی

علی اصغر جعفری

میترا هجری

محمد علائی

زهرا جاسمی

نگار آجودانی

غلامحسین خراط پور

رضا غفوری ابیانه

اختر قوام زاده

کیمیا رضوانی

بابک صوفی

محمد کاظم حق نواز

نازیلا بیان

هاشم هراتی

رضا خادم رمزی

رسول فدائی

طوبی تراب پور

سمیه حسینی

کوشا عظیمی فر

فاطمه هدایتی

پویا شمیرانی

سعید شکوهی

بهارک چوپانزاده

مهران متین

کامران اسفندیاری

اختر ناهیدی

شهرام مؤمنی

همایون به نژاد

آرمین خلعتبری

یدلله محسن زاده

هدایت الله محمد زاده

مریم توسلی

یدالله کوثری

ایمان شمسائی

شعله زند

سهراب ترابی

توکل بیگلو

برزو مصباحی

حسین سینائی

فریبا جهانی نسب

رضا بلبل صفت

مراد تقی زاده

ساسان ضیائی

اختر شجاعی

رقیه هرندی

کتایون ایمن

زیبا کاظم زاده

آذر جهانشاهی

حسام شریعت

زهرا غفرانی

شعله جمشیدی

نازنین دانشیان

جواد شکیبائی

سودابه جواهریان

بهار ناظری

رضا کامیابی فرد

همایون اعلامی

حکمت پروانه

منیره وثوقی

سیما قبادی

سارا آریان

آنیتا فروردین

محسن علیشاهی

میترا گرگین

کبری بختیاری نژاد

نیما تاجمیر ریاحی

توکل هاشمیان

عباس تبریزی

نوشین عبداللهی

رضا سرابی

نسرین ترابی

سوسن سپهری

کوروش شاهین

دریا دادمان

رویا مفتاحی

میترا دولو قاجار

کامروا افتخاری

سهراب فاضل

جلیل آقامیری

فریدون اشکوری

نورالدین جبل عاملی

گویا توحیدی

سیمین قاسمی

سودابه بهبهانی

شکوه مشکین قلم

لاله آل آقا

شهره ریاحی

نسیم رؤیائی

رضوان پرتوی

بتول شهسواری

شهرزاد سپهری

منوچهر حشمتی

کوروش گل نظر

نازنین طائبی

ماهرخ دلیری

کوروس سلامتیان

عباس کنعانی

شهرام توانا

غلامحسین غریبی

زیبا سهیلی

محسن دانشمند

آزیتا حاجبی اصفهانی

رحمت واعظ زاده

شعله علامت ساز

نگار زعفرانی

سیروس حق شناس

زری خوشدل جوان

قدرت الله شاکری

فرید حمزوی

شمسی ناظم زاده

آرش سلامی

رکسانا جلالی قندهاری

تورج اعتمادی

سام ضابطیان

معصومه اشرف زاده

جعفر اسحاقی

محرم صبوری

هومن مظفری

نازی امیری دوان

سمیرا پورحیدری

کاظم افراشته

بهروز اردبیل چی

گلوریا پورعبدالله

زری شاهسوندی

احمد معروفی

شیما جوادی

کرامت صوفی

احسان نگهبان

آوا مدنی پور

پرهام پویان

نیکو رخ صفت

چنگیز شاهرودی

جاوید مجلسی

فردوس یغمائی

محمد رضا فروهر

هدایت معتمدی

کیارش عدل

نیره اشتری

تورج مودت

ژاله برهمن

سوزان شمس

ممنون از زحمتی که می کشید

با احترام

................

لیست فراخوان پیشین سایت گزارشگران

اعتراض بیش از 100 روشنفکر سیاسی اجتماعی و فرهنگی و دهها نهاد و رسانه مستقل و آزاد به جمهوری اسلامی در ارتباط با بازداشت رضا شهابی و تداوم آن

آزادگان! رضا شهابی عضو هیئت مدیره سندیکای شرکت واحد اتوبوس رانی تهران و حومه در تیر ماه سال جاری دستگیر شده است و در بند 209 زندان اوین بسر میبرد. چهار ماه قرار بازداشت وی باتمام رسیده است و او هنوز در بند 209 زندان اوین است. طبق اخبار منتشر شده با وجود تهیه قرار وثیقه 60 میلیون تومانی برای آزادی موقت وی از سوی خانواده اش اما از آزادی رضا شهابی خودداری کردند. این فعال کارگری در اعتراض به بازداشت خود و اعلام نکردن دلائل این اقدام از سوی مقامات رژیم از تاریخ سیزده آذر ماه در اعتصاب غذا بسر میبرد.

وضعیت جسمانی رضا شهابی بسیار وخیم گزارش شده است. هم اکنون زندانهای رژیم لبریز از زنان و مردان آزاده ای است که جز بر حقوق انسانی خویش و مردم ایران پا فشاری نکرده اند و رنج و محنت زندان و شکنجه و اعدام را بر سرسپردگی به نظام ستم پیشه حاکم بجان خریده اند. فعالین زنان کارگری دانشجوئی و معلمین در سیاهچالهای جمهوری نکبت اسلامی بسر میبرند و اینهمه ستم و جنایات را پایانی نیست. درحال حاضر به غير از رضا شهابی، منصور اسانلو و سعيد ابوترابيان از ديگر فعالان کارگری شرکت واحد اتوبوسرانی تهران در بند هستند.

ما فعالین سیاسی اجتماعی و فرهنگی به سهم خود در دفاع از شرافت کارگری و انساندوستانه رضا شهابی و سایر فعالین کارگری که هم اکنون در زندان بسر میبرند , ضمن اعتراض شدید به جمهوری اسلامی خواهان آزادی بی قید و شرط وی و سایر فعالین کارگری و زندانیان سیاسی اجتماعی هستیم.

رونوشت به زبانهای فارسی - انگلیسی - آلمانی و فرانسه برای ارسال به نهادهای بین المللی در اختیار شما عزیزان میباشد

گزارشگران

gozaeshgar67@yahoo.de

www.gozareshgar.com

متن انگلیسی در شکل وورد برای ارسال به نهادهای انگلیسی زبان - اینجا را کلیک کنید

متن آلمانی در شکل وورد برای ارسال به نهادهای آلمانی زبان - اینجا را کلیک کنید

متن فارسی در شکل وورد برای ارسال به نهادهای فارسی زبان - اینجا را کلیک کنید

متن فرانسوی در شکل وورد برای ارسال به نهادها - اینجا را کلیک کنید

اسامی :

آزاده سپهری - ارژنگ بامشاد – آزاد زمانی – انور میرستاری – اسماعیل نوری علا – ایرج مصداقی – آمادور نویدی – امیر جواهری لنگرودی – اینانا عزت – ابراهیم آوخ – امین بیات – اکرم موسوی – امیر رضا امیر بختیار – بهروز شادیمقدم – بهروز سورن – بهرام چوبینه – بهرنگ ریاحی - بیژن نیابتی – بهزاد کاظمی - بصیر نصیبی – بهمن سپیدار - پارسا نیکجو - پروین ریاحی – پویان انصاری پروین شکوهی - پرویز داورپناه – پرویز میرمکری – پروین ملک – پیروز زورچنگ – تقی ریاحی لنگرودی - تورج پارسی – تقی روزبه - ثریا محمدی - جمشید صفاپور – جواد دادستان - حمید ریاحی – حمید رضا رحیمی - حسن نایب هاشم – حسین نقی پور - حمید رضا مسببیان – حسام منتظری – حمید باقری – حمید رضا قوچانی - خسرو برهمندیدیبا علیخانی – رضا بهبودی – رضا خسروی – رضا طالبیرضا کریمی - رسول شوکتی - سعید آرمان – سام قندچی – سیاوش عبقری – سارا حافظی صافی – موید زاده - شهلا عبقری - شهاب شکوهی - شکوه میرزادگی – شهین نوائی - شیما کلباسی - شهاب برهان – شاهین انزلی – صادق افروز – صدیق جهانی – طاهره خرمی – عسگر شیرین بلاغی – علی صمد – علی یحیی پور سل تی تی – علی ستاری – علی صادقی عباس منصوران – عاطفه اقبال – علی فرمانده علی دروازه غاری – علی اکبر آزاد – عباس فرد - فریبا ثابت – فرخ قهرمانی – فرهاد شعبانی - فرشید یاسائی – فرهنگ قاسمیفاطمه زمانی – فرهاد دانشور - فیروزه فولادی – فیروزه راد – فریدون منصوری ارزانی – کامیار بهرنگ – کریم خوش عقیده – کورش عرفانی – ک الوندکورش گلنامکامران پارسائی - محمد رضا اسکندری - مسعود شب افروز - مهناز قزلو - مجتبی نظری –مجید امید – م. انوشه - مینو همیلی – مینا انتظاری - مهستی شاهرخی - نظام جلالی - نیلوفر ریاحی لنگرودی - نادر ساده – نیلوفر شمیرانی – نادر ثانی - نقی ریاحی لنگرودی - ندا نوآور – ویدا فرهودی – وریا محمدی - یوسف زرکار– یوسف لنگرودی

نهادها:

اعلام حمايت

ما، حقوقدانان جنبش سبز مردم ايران، خواستار آزادی فوری و بدون قيد و شرط آقای رضا شهابی عضو هیئت مدیره سندیکای شرکت واحد اتوبوس رانی تهران و حومه و همه زندانيان سیاسی و غيرسياسی که بر خلاف حقوق مسلم بشر در زندان های قرون وسطائی حاکمان غاصب به سر می برند هستیم و از تمام نهادهای داخلی و بين المللی مدافع حقوق بشر مصرانه دعوت می کنيم تا نهايت تلاش خود را برای به زانو درآوردن جنايتکاران عليه بشريت و ياری ملت ايران برای رهائی از چنگ دژخيمان به کار بندند.
با احترام

شهاب شباهنگ

از طرف حقوقدانان جنبش سبز مردم ایران

رادیو آوا

شورای هماهنگی اتحاد چپ کارگری

انجمن دفاع از زندانیان سیاسی وعقیدتی در ایران ـ پاریس

جمعی از فعالین کارگری ( جافک )

گروه سینمای آزاد

کانون همبستگی با کارگران ایران در نورد راین وستفالن - آلمان

کانون همبستگی با کارگران ایران – فرانکفورت

فصلنامه گونه گون

بنیاد آزادی اندیشه و بیان

مجله بین المللی رادیو فلورا – هانور

سازمان سراسری پناهندگان ایرانی - بیمرز

کانون همبستگی با کارگران ایران - گوتنبرگ

بنیاد اسماعیل خویی

مجله سیاسی و فرهنگی هفته

انجمن دفاع از زندانیان سیاسی و حقوق بشر ایران

کمیته آمریکائیان – ایرانیان پیشرو

کمیته کارگری سازمان خودرهاگران

کمیته دفاع از آزادی و برابری در ایران - وین

آسیل کمیته ، گروه ایران - گوتنبرگ

فر هنگسرای اندیشه - گوتنبرگ

وبلاگ دفاع از مبارزات کارگری ایران

رادیوی صدای کارگران ایران - گوتنبرگ

رادیو همراه - گوتنبرگ

انجمن فرهنگی - اجتماعی همراه - گوتنبرگ

فدراسیون اروپرس

کانون دانشجویان ایرانی در هلند

رسانه ها:

وبلاگ آزاده سپهری

http://azadeh-sepehri.blogspot.com

دگرگونی

http://www.degarguny.com/

سایت سکولاریسم نو

http://www.newsecularism.com/

وبلاگ احترام آزادی

http://ehterameazadi.blogspot.com

سایت خبری راه کارگر

http://rahekargar.wordpress.com
http://rahekargar-khabari.blogspot.com

سایت اکتبر
http://www.newoctober.com/
وبلاگ اکتبر
http://shadochdt.wordpress.com/
سایت ریشه ها

http://nadersani.net

سایت شکوه میرزادگی

http://www.shokoohmirzadegi.com/

سایت هزل

http://www.hazl.com

سایت ایرانسکوپ

http://www.iranscope.com/

سایت سینمای آزاد

http://www.cinemaye-azad.com

وبلاگ اشتراک

http://eshtrak-e-nou.persianblog.ir/

وبلاگ بادبان

http://yadname.blogspot.com

سایت بیمرز

http://www.bimarz.org/

سایت کمونیستهای انقلابی

http://www.k-en.com

سایت مهناز

http://www.mahnaaz.com

سایت اتحاد کارگری

http://www.etehad.se

سایت لجور

http://www.lajvar.se

جمعی از فعالین کارگری

http://arshiv1384.blogfa.com

وبلاگ تقی روزبه

http://www.taghi-roozbeh.blogspot.com

سایت رنگین کمان

http://www.rangin-kaman.org/v1

مجله هفته

http://www.hafteh.de

وبلاگ شاهین شهر

http://andishehnovin.blogspot.com

کانون دانشجویان ایرانی در هلند

http://www.studentfile.org

نوری بر کورسوهای تاریکی

http://www.werya80.blogspot.com

سایت اشتراک

http://www.eshterak.info

وبلاگ مینا انتظاری

http://www.mina-entezari.blogspot.com/

سایت گزارشگران

http://www.gozareshgar.com

گزارشگران

13.12.2010


iran#

بايگانی وبلاگ