آخرین خبرها از پرونده سکینه محمدی: منتظریم ببینیم نتایج بررسیها در مورد نحوه اعدام ایشان چیست!
۰۴,۱۰,۱۳۹۰
رئیس دادگستری استان آذربایجان شرقی در جلسه پرسش و پاسخ با دانشجویان از آخرین وضعیت پرونده سکینه محمدی خبر داد و گفت: قضات از تذکرات و برخوردهای بینصیب نبودهاند و تاکنون ۹ نفر از قضات متخلف را اخراج کردهایم.
به گزارش فارس از تبریز، حجتالاسلام مالکاژدر شریفی پیش از ظهر امروز در جمع دانشجویان دانشگاه تربیت معلم آذربایجان در جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان شرکت کرد و به سئوالات آنان با حوصله پاسخ داد.
وی در پاسخ به سئوال یکی از دانشجویان در مورد برخورد با کارکنان متخلف دادگستری استان گفت: ما تاکنون حدود ۱۵، ۱۶ کارمند دادگستری را به خاطر رشوه، بدخلقی، مسامحه در انجام وظیفه و تخلفات دیگر اخراج کردهایم که از این تعداد برخی اکنون در زندان به سر میبرند.
شریفی گفت: ما قبل از برخورد قضایی به فرد خاطی تذکر میدهیم.
وی گفت: حتی قضات نیز از تذکرات و برخوردهای ما بینصیب نبودهاند و تاکنون ۹ نفر از قضات متخلف را اخراج کردهایم که حقیقتاً کار سادهای نیست و چه بسا نظیر همین افراد و چه بسا بدتر از ایشان در دستگاههای دیگر مشغول هستند و حتی به چشم هم نمیآیند.
شریفی افزود: چون دادگستری نهاد مقدسی است کوچکترین نارسایی در آن بزرگترین گناه حساب میشود برای همین ما این تعداد از همکاران خود را باز خرید، بازنشست و یا عمدتاً اخراج کردهایم.
شریفی گفت: این فریاد من در اینجا برای همه مردم استان است که هر جا نارسایی دیدند به ما گزارش بدهند، ما قطعاً با آغوش باز استقبال میکنیم و مسئله را پیگیری خواهیم کرد.
سپس دانشجوی دیگری پرسید سنگینترین حکمی که تاکنون برای یک مفسد اقتصادی در استان صادر شده چه حکمی بوده است؟ شریفی پاسخ داد: آن طور که اکنون در ذهن دارم مجازات ۱۰ سال حبس، سنگینترین مجازات بوده است.
با فردی که خود را منتسب به دفتر رهبری میکرد برخورد کردیم
دانشجوی دیگری با اشاره به بخشی از پیام هشت مادهای رهبر انقلاب که در آن تصریح شده بود هیچ شخص یا ارگانی به خاطر انتساب به ایشان حق معاف شدن از حسابرسی را ندارد پرسید آیا تاکنون در استان ما شده است که با فرد و یا دستگاهی که بهگونهای به رهبر انقلاب انتساب داشته باشد برخورد شود.
شریفی پاسخ داد: ما یک مورد در منطقه جلفا و هادیشهر داشتیم که متوجه شدیم فردی خود را منتسب به دفتر مقام معظم رهبری میکند و از این طریق زمینهای دولتی را به تاراج میبرد.
شریفی ادامه داد: این فرد را با کمک اداره اطلاعات دستگیر کردیم و کیفر خواست برای ایشان صادر شد و آنطور که خاطرم است برای ایشان حکم محکومیت به زندان هم صادر شد که میزان محکومیت الآن دقیقاً خاطرم نیست.
برای اجرا شدن حکم سکینه محمدی منتظر نظر آیتالله لاریجانی هستیم
آخرین سئوال مطرح شده از طرف دانشجویان نیز پیرامون چرایی اجرا نشدن حکم اعدام سکینه محمدی بود که پرسیده شده بود: آیا از جنجال روانی و رسانهای بیگانگان علیه خود در صورت اجرای حکم میترسید و این حکم را اجرا نمیکنید یا اینکه میخواهید همچنان تا مدت مدیدی به صورت پیوسته فشارهای روانی علیه جمهوری اسلامی پابرجا بماند و با مبهم بودن فرجام پرونده سکینه محمدی هر از چندگاهی رسانههای بیگانه به این موضوع بپردازند.
شریفی پاسخ داد: خانم سکینه محمدی دو اتهام داشتند، یکی عمل نامشروع در حال احصان که حکمش اعدام با رجم است و دیگری معاونت در قتل شوهرش که بابت آن به ۱۰ سال زندان محکوم شدند. ایشان اکنون در حال تحمل مجازات معاونت در قتل خود است، اما چون ما امکانات اعدام با رجم را نداشتیم موضوع را به حضور رئیس قوه قضائیه وقت، حضرت آیتالله شاهرودی ارسال کردم که با توجه به مقارن شدن آن با جابجایی رئیس قوه قضائیه و مشغلههای آیتالله شاهرودی ایشان فرصت پیدا نکردند پاسخ مسئله را برای ما ارسال کنند، به همین خاطر مسئله ماند برای دوران اخیر.
شریفی افزود: در دوران اخیر هم حضرت آیتالله آملی لاریجانی بر این نظرند که چون هدف اصلی اعدام است پس اگر امکان رجم نیست به لحاظ فقهی میشود اعدام را با چوبه دار انجام داد، منتها دستور دادهاند قدری صبر کنیم تا با فقهای دیگر بحث شود و نتیجه دقیق و روشنی اتخاذ شود.
شریفی گفت: ما هم به این خاطر که متهم در حال سپری کردن دوران مجازات معاونت در قتل در زندان هستند گفتیم مشکلی وجود ندارد و عجلهای در کار نیست، به همین خاطر منتظریم ببینیم نتایج بررسیها در مورد نحوه اعدام ایشان چیست.
وی گفت: آن چیزی که الآن من میتوانم بگویم آن است که منتظریم ببینیم که کسی که محکوم به رجم شده است آیا میشود با چوبه دار نیز حکم اعدام را اجرا کرد یا خیر و بلافاصله پس از دریافت نتیجه حکم را اجرا خواهیم کرد.
iran#
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر