راز تاکستان های آرام و بی دغدغه ونکوور
http://www.voanews.com/persian/news/arts/Winery-2011-11-1-133015233.html
ساکنان بریتیش کلمبیای کانادا معتقدند که این ایالت سال هاست رازی را در خود مخفی کرده است که کم کم در حال فاش شدن است. این راز شراب های درجه یک منطقه است.
شراب های بریتیش- کلمبیا در طول سال ها عمدتاً نادیده گرفته شده و حتی گاهی مورد تمسخر قرار گرفته اند. اما اخیراً چندین شراب سازی دراین منطقه موفق شده اند توجه شراب دوستان و حتی شراب شناسان را به خود جلب کنند.
محیط آرام و بی دغدغه تاکستان های «ونکوور»Vancouver به دره «نپای» کالیفرنیا و حتی تاکستان های استرالیا شباهت های زیادی دارد. برخی با تماشای مناظری از این شراب کشی ممکن است تعجب کنند از اینکه این تاکستان های متعلق به یک کارخانه شراب سازی در حومه ی ونکور در غرب کاناداست. شراب های معروف به «یخی» کانادا اکنون سال هاست که برنده جوایزه بین المللی بهترین شراب ها شده اند. اما شراب های معمولی این کشور عمدتاً مورد بی اعتنایی شراب دوستان واقع شده است. اما امروزه، ویستا دی-اوروVista D’Oro از جمله شراب سازی های است که تلاش دارد این روند را تغییر دهد.
مهمترین محصول این شراب سازی، «دی-اورو» نام دارد که مخلوطی ازعصاره چند نوع انگور و اندکی کنیاک است. با این حال بهترین شراب این کارخانه ، شرابی است که از گردو تهیه می شود.
«ویستا دی-اورو» هر سال ٣٠ بشکه یا ٦٧٥٠ لیتر شراب ِ گردوی دی-اورو تولیدی می کند که قیمت هر بطر آن ٥٠ دلار است. این شراب، با شیوه های دستی و در مخزن های کوچک تولید می شود. اولین مرحله تولید آن نیز گرفتن آب گردو توسط دستگاه های فشار قدیمی است.
شرایط آب و هوایی بریتیش- کلمبیا که از تابستان هایی خشک برخوردار است برای کاشت گونه های مختلف انگور مناسب است . جنس خاک نرم منطقه، رطوبت را به خوبی حفظ می کند. هوای منطقه شبیه ناحیه « شامپانی» فرانسه است، بنابراین مکان مناسبی برای تولید شامپانی نیز محسوب می شود.
کری کاوسکلا، مدیر هتل متروپالیتن ونکور می گوید معمولاً میهمانان هتل را به تماشای شراب سازی های اطراف تشویق می کند:« هر وقت از هر جای دنیا دیدن می کنید، تجربه و دیدن محصولات محلی کار خوبی است... این خوش شانسی ماست که ایالتمان چنین هوای مناسبی برای تولید شراب های درجه یک دارد. اما این موضوع مدت هاست که مثل یک راز مخفی بوده. اما فکر می کنم این راز در حال فاش شدنه و مردم دارند به تدریج شراب های این منطقه رو کشف می کنند.»
فروش سالانه شراب در منطقه بریتیش- کلمبیای کانادا بیش از ١٨٤ میلیون دلار است. اما تنها حدود پانزده تا بیست درصد این شراب به چین، تایوان، هنگ کنگ، آمریکا، کره جنوبی و ژاپن صادر می شود. در این ایالت، حدود ٢٠٠ شراب سازی مختلف، منطقه ای به مساحت ٤٠٠٠ هکتار را به کاشت نهال های تاک اختصاص داده اند.
در سال ۲۰۱۰ حدوداً کمی بیشتر از یازده میلیون لیتر شراب در بریتیش-کلمبیا تولید شد.
http://www.voanews.com/persian/news/arts/Winery-2011-11-1-133015233.html
ساکنان بریتیش کلمبیای کانادا معتقدند که این ایالت سال هاست رازی را در خود مخفی کرده است که کم کم در حال فاش شدن است. این راز شراب های درجه یک منطقه است.
شراب های بریتیش- کلمبیا در طول سال ها عمدتاً نادیده گرفته شده و حتی گاهی مورد تمسخر قرار گرفته اند. اما اخیراً چندین شراب سازی دراین منطقه موفق شده اند توجه شراب دوستان و حتی شراب شناسان را به خود جلب کنند.
محیط آرام و بی دغدغه تاکستان های «ونکوور»Vancouver به دره «نپای» کالیفرنیا و حتی تاکستان های استرالیا شباهت های زیادی دارد. برخی با تماشای مناظری از این شراب کشی ممکن است تعجب کنند از اینکه این تاکستان های متعلق به یک کارخانه شراب سازی در حومه ی ونکور در غرب کاناداست. شراب های معروف به «یخی» کانادا اکنون سال هاست که برنده جوایزه بین المللی بهترین شراب ها شده اند. اما شراب های معمولی این کشور عمدتاً مورد بی اعتنایی شراب دوستان واقع شده است. اما امروزه، ویستا دی-اوروVista D’Oro از جمله شراب سازی های است که تلاش دارد این روند را تغییر دهد.
مهمترین محصول این شراب سازی، «دی-اورو» نام دارد که مخلوطی ازعصاره چند نوع انگور و اندکی کنیاک است. با این حال بهترین شراب این کارخانه ، شرابی است که از گردو تهیه می شود.
«ویستا دی-اورو» هر سال ٣٠ بشکه یا ٦٧٥٠ لیتر شراب ِ گردوی دی-اورو تولیدی می کند که قیمت هر بطر آن ٥٠ دلار است. این شراب، با شیوه های دستی و در مخزن های کوچک تولید می شود. اولین مرحله تولید آن نیز گرفتن آب گردو توسط دستگاه های فشار قدیمی است.
شرایط آب و هوایی بریتیش- کلمبیا که از تابستان هایی خشک برخوردار است برای کاشت گونه های مختلف انگور مناسب است . جنس خاک نرم منطقه، رطوبت را به خوبی حفظ می کند. هوای منطقه شبیه ناحیه « شامپانی» فرانسه است، بنابراین مکان مناسبی برای تولید شامپانی نیز محسوب می شود.
کری کاوسکلا، مدیر هتل متروپالیتن ونکور می گوید معمولاً میهمانان هتل را به تماشای شراب سازی های اطراف تشویق می کند:« هر وقت از هر جای دنیا دیدن می کنید، تجربه و دیدن محصولات محلی کار خوبی است... این خوش شانسی ماست که ایالتمان چنین هوای مناسبی برای تولید شراب های درجه یک دارد. اما این موضوع مدت هاست که مثل یک راز مخفی بوده. اما فکر می کنم این راز در حال فاش شدنه و مردم دارند به تدریج شراب های این منطقه رو کشف می کنند.»
فروش سالانه شراب در منطقه بریتیش- کلمبیای کانادا بیش از ١٨٤ میلیون دلار است. اما تنها حدود پانزده تا بیست درصد این شراب به چین، تایوان، هنگ کنگ، آمریکا، کره جنوبی و ژاپن صادر می شود. در این ایالت، حدود ٢٠٠ شراب سازی مختلف، منطقه ای به مساحت ٤٠٠٠ هکتار را به کاشت نهال های تاک اختصاص داده اند.
در سال ۲۰۱۰ حدوداً کمی بیشتر از یازده میلیون لیتر شراب در بریتیش-کلمبیا تولید شد.
iran#
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر